Следва

Royal Love x 5 - новата коледна картичка на принцовете на Уелс

Още от шоуто на jacquemus в Париж - Тина Кунаки и Венсан Касел

Париж е това! 

Celebrities преди 1 година

Креативният директор и собственик на едноименната марка Симон Порт Жакмюс (Simon Porte Jacquemus) представи новата си колекция - Пролет 2023, в центъра на която е, припомняме, рафията (слама от палмово дърво). Гости на пищното шоу в Париж бяха куп звезди и приятели на марката. Подобен род събитие трудно би могло да мине без мадам Тина Кунаки, близка приятелка на дизайнера, която се появи на шоуто със съпруга си Венсан Касел. Двамата позираха, заедно и поотделно, върху тематичния килим от рафия. 

Леко намусена, но адски секси, 25-годишната красавица се появи на шоуто в розов тоалет от модната марка - виновник за тържеството, състоящ се от къс пухкав топ от естествения материал, доминиращ работата на Жакмюс и тясна пола. Тина естествено е една от първите звездни дами, имали удоволствието да се пременят в дрехи на френската модна къща от бъдещата й колекция. Припомняме, че същата вечер Ирина Шейк, която дебютира за Jacquemus, показа подобен тоалет на модния подиум.

Венсан, този прелестен класик, заложи на тъмната гама - панталони, риза, тениска, отново всичко от Jacquemus. 56-годишният актьор носи и готини очила, за които не се наемаме да отсъдим дали са просто аксесоар или са там поради необходимостта от корекция на зрението (вижте още: Ваканцията на известните: Тина Кунаки и Венсан Касел в Бразилия, тя - ослепителна). 

More from View Sofia

24 SELF MADE: "Наполовина" на YANA, Гена и Григовор

All About Life преди 9 месеца

24 SELF MADE е поредица за любимите ни артисти. Заедно четем, още от миналия септември, докогато не ни свърши хубавото вино/кафе, за интересни и извънредно симпатични хора от града, които каним да се раходят по страниците ни, споделяйки искрено, честно, смешно, меланхолично, радостно или каквото е в момента настроението им, с техните думи, снимки, видеа, идеи, с тяхното изкуство и по техния начин, как изглежда, мисли и чувства един софиянец, Пролет 2023 edition. Here is part 6!  

Още в подкрепа на тезата, че дъщерята на Моника Белучи е новото голямо име в модата

Celebrities преди 9 месеца

Надали има човек по света, който да не познава миловидната Дева - момичето на мама Моника Белучи и татко Венсан Касел. Тя крачи стремително към върховете на модата, снима сесия след сесия и реклама след реклама и, макар и само на 18, е отличен пример, че непо-бебетата се оправят прекрасно, с или без непосредствената помощ на звездните си родители

More Celebrities