Следва

Ретрограден Марс в Близнаци до 27 март 2023 г. - кармична прогноза, знак по знак

И Симон Порт Жакмюс се омъжи - на тържеството Дуа Липа, Тина Кунаки, Амина Муади

В района на Bouches-du-Rhone в Шарлевал (Франция) на 27 август се състоя сватбата на Симон Порт Жакмюс и неговия любим Марко Маестри. Двойката официално сключи брак през юни миналата година, но устрои пищно тържество по повода едва сега.

 

 

Сподели

На събитието присъстваха куп звездни гости - моделът Тина Кунаки, певицата Дуа Липа, дизайнерът на обувки Амина Муади, френският комик Фари Лопес и др. Главната звезда на церемонията обаче беше бабата на Симон - Лилин, която съпроводи внука си (с воал в джоба на панталона) до олтара. Знайно е, че дамите в семейството на Симон са най-големите вдъхновители в живота му, дизайнерът не пропуска повод да посочи, че без жените в семейството нищо от случилото се в кариерата му нямаше да е възможно. Супер сладки, баба и внуче са на снимката долу (четете още: Петъчна доза секс: Simon Porte Jacquemus)  


Симон Порт Жакмюс с баба си Лилин


Кой как избра да се рекламира: бабата на дизайнера за JacquemusДуа Липа


Виктор Сантяго и Тина Кунаки


Жана Дамас


Амина Муади и Фари Лопес


Мика Арганараз

След размяната на клетви в кметството, младоженците и гостите продължиха празненството в замъка Боневал.

Френският моден дизайнер и съсобственик на базираната в Париж дигитална агенция Yoann и готиния Марко са заедно от около четири години. Симон никога не е е крил факта, че е гей, а в социалните мрежи постоянно публикува снимки със съпруга си, което никак не пречи на стотици хиляди жени по света да обожават модата му, елегантно разходена и на тържеството по повод сватбата през уикенда - всички гости, отчетливо и до последния детайл, са в Жакмюс (четете още: Jacquemus, Fall 2022, READY-TO-WEAR). 

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 3 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 3 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим... 

Фернандо Ботеро, художникът на причудливата пищност, почина на 91 години

Celebrities преди 2 дни

Фернандо Ботеро, колумбиецът, чиито сладострастни картини и скулптури на тлъсти генерали, епископи, проститутки, домакини и други продукти на неговото причудливо въображение го превърнаха в един от най-известните художници в света, почина миналия петък в Монако, на 91 години.