Следва

Ретрограден Марс в Близнаци до 27 март 2023 г. - кармична прогноза, знак по знак

И Симон Порт Жакмюс се омъжи - на тържеството Дуа Липа, Тина Кунаки, Амина Муади

В района на Bouches-du-Rhone в Шарлевал (Франция) на 27 август се състоя сватбата на Симон Порт Жакмюс и неговия любим Марко Маестри. Двойката официално сключи брак през юни миналата година, но устрои пищно тържество по повода едва сега.

 

 

Celebrities преди 1 година

На събитието присъстваха куп звездни гости - моделът Тина Кунаки, певицата Дуа Липа, дизайнерът на обувки Амина Муади, френският комик Фари Лопес и др. Главната звезда на церемонията обаче беше бабата на Симон - Лилин, която съпроводи внука си (с воал в джоба на панталона) до олтара. Знайно е, че дамите в семейството на Симон са най-големите вдъхновители в живота му, дизайнерът не пропуска повод да посочи, че без жените в семейството нищо от случилото се в кариерата му нямаше да е възможно. Супер сладки, баба и внуче са на снимката долу (четете още: Петъчна доза секс: Simon Porte Jacquemus)  


Симон Порт Жакмюс с баба си Лилин


Кой как избра да се рекламира: бабата на дизайнера за Jacquemus



Дуа Липа


Виктор Сантяго и Тина Кунаки


Жана Дамас


Амина Муади и Фари Лопес


Мика Арганараз

След размяната на клетви в кметството, младоженците и гостите продължиха празненството в замъка Боневал.

Френският моден дизайнер и съсобственик на базираната в Париж дигитална агенция Yoann и готиния Марко са заедно от около четири години. Симон никога не е е крил факта, че е гей, а в социалните мрежи постоянно публикува снимки със съпруга си, което никак не пречи на стотици хиляди жени по света да обожават модата му, елегантно разходена и на тържеството по повод сватбата през уикенда - всички гости, отчетливо и до последния детайл, са в Жакмюс (четете още: Jacquemus, Fall 2022, READY-TO-WEAR). 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.