Следва

Бекъм си е Бекъм, но сърцеразбивачът на Англия e Джуд Белингам, 19

Royal Love x 5 - новата коледна картичка на принцовете на Уелс

За Коледа - супер симпатичен поздрав от първо лице, множествено число 

Celebrities преди 1 година

Годишната семейна коледна картичка на принца и принцесата на Уелс най-накрая е тук и се качва нагоре и нагоре в рейтинга на най-очарователните такива. Пет различни усмивки - от най-голямата до най-малката, два чифта най-обикновени дънки, три чифта кратки панталонки, всички ръка за ръка, алея, зелено, спокойствие, щастие, бъдеще, надежда. 

В чудната фотография, публикувана снощи в официалния Instagram на двойката, Кейт и Уил се разхождат в градина - потенциално част от дома им, Adelaide Cottage в Уиндзор - с трите си деца.

Кейт изглежда прекрасно с деликатно прозирната бяла блуза от английска памучна дантела с флорален модел и дълги ръкави. Тя стилизира парчето небрежно - с тъмносини скини дънки и бели маратонки.

Всъщност цялото семейство е много приятно небрежно. Принц Уилям е в тъмносиньа риза от Ralph Lauren, комбинирана с чифт класически сини дънки, черен колан и тъмносини маратонки.

9-годишният принц Джордж имитира баща си в синя поло-блузка от Ralph Lauren, тъмносини шорти и съвпадащи маратонки. Принцеса Шарлот, 7, е малка принцеса (буквално) в дънковия си гащеризон, бродиран с нещо като червени ягоди в горната част и маратонки. Най-малкият в четата на Уелс - принц Луи, 4, е координиран с брат си в сини шорти, комбинирани с блуза на райе и сини маратонки с чорапче до глезена.

„Споделяме нова снимка на семейството за тазгодишната коледна картичка!“, подписаха публикацията си принцът и принцесата на Уелс. Снимката е направена от Мат Портеъс, който редовно снима знатното семейство през годините (вижте още: Лек кралски флирт - първата официална коледна картичка на Чарлз III и тази на Картин, Принцеса на Уелс). 

More Celebrities