Следва

Бръчките са неизбежни, но има поддържана градина, има и неподдържана: великата Мая Плисецкая за живота след 45

С новата Replica на Maison Margiela ухаем на слънце след дъжд

Който е пробвал нещо от парфюмите на Маржела знае, че като тях няма други... този път на пазара излиза ароматът - символ - Слънцето винаги ще изгрее отново, светлината ще надделее над мрака >>> 

Body преди 2 години

Maison Margiela представи нов аромат When the Rain Stops ("Когато спре дъждът"). Новостта от линията Replica на френската модна къща предава миризмата на мокра трева и атмосферата на пролетния дъжд. 

„Тази тоалетна вода е вдъхновена от радостта, която природата ни носи през пролетта. Водният акорд се отнася до дъждовните капки, които се изпаряват от върховете на боровите дървета на чист въздух“, споделиха от Maison Margiela.

Парфюмеристката Фани Бал работи по When the Rain Stops с идеята да предаде посланието, че „слънцето винаги се връща след дъжда - като обещание за по-доброто утре”. Основата на аромата е есенцията на Isparta Rose Petal, която придава аромат на роза с нотки на розов пипер. Есенцията на пачули се извлича от устойчиви съставки и спомага за постигането на аромат на трева.

Maison Margiela When the Rain Stops се предлага online и в Sephora. Цената е около 200 лева за варианта от 50 мл. 

По-рано, през октомври миналата година, Maison Margiela представи великолепно видео в чест на излизането на новата колекция Icons. По създаването му работи френският режисьор Оливие Дахан. Вижте го >>>

More Body