Следва

Прекрасният Степан събра над 10 хиляди долара за животните в Украйна <3

Уил Смит се извини в Instagram, но може да му вземат Оскара

Извиненителната "бележка" беше публикувана в Instagram, след като Академията се изказа по повод инцидента, излъчен на живо по целия свят 

Celebrities преди 2 години

Актьорът Уил Смит се извини на Крис Рок, затова че го удари по време на най-лъскавата церемония в света, връчването на наградите "Оскар" в Холивуд, която комикът води. "Бих искал публично да ти се извиня, Крис. Минах всякакви гранизи и сгреших. Срам ме е и смятам, че действията ми не са показателни за мъжа, който искам да бъда“, написа чисто новият носител на Оскар за най-добър актьор в Instagram вчера вечерта. Ако случайно не сте разбрали, Смит излезе на сцената и удари Рок в лицето, след като комикът се пошегува с голата глава на Джейда Смит, съвсем малко преди Уил да вземе в ръце първата си статуетка - не е ясно дали водещият знаеше за заболяването, което тя има.  "Шегите са част и от моята работата", каза Уил Смит, "но шегата за медицинското състояние на Джейда беше твърде тежка за мен и реагирах емоционално“. 

Извинението идва, след като 9900-членната Академия за кино и наука, органът, който присъжда Оскарите, осъди действията на 53-годишния актьор и каза, че ще преразгледа инцидента: "Официално започнахме преглед около инцидента и ще проучим по-нататъшни действия и последици в съответствие с нашите устав, стандарти за поведение и законите на Калифорния“, добавят от академията. Политиката за поведение на групата гласи, че тя е "твърдо против всяка форма на злоупотреба, тормоз или дискриминация“ и очаква членовете да поддържат ценностите "на зачитане на човешкото достойнство, приобщаване и подкрепяща среда, която насърчава творчеството“. Санкциите могат да доведат до дисквалификация, изключване от организацията, отнемане на Оскарите или загуба на право за бъдещи награди, съгласно правилата.

SAG-AFTRA, съюзът, който представлява актьорите, нарече действията на Смит "неприемливи“ и заяви, че е във връзка с академията и телевизионния оператор ABC, „за да гарантира, че това поведение е подходящо адресирано“.

Рядко се случва, но не безпрецедентно филмовата академия да отнеме членство. Продуцентът Харви Уейнстейн беше изгонен през 2017 г., след като повече от тридесет жени го обвиниха в сексуално насилие. Поне Крис Рок отказва да повдигне обвинения, според медиите в САЩ, а в изявлението си Уил Смит също се извини на Академията, на продуцентите на шоуто, на присъстващите, зрителите, семейство Уилямс и "моето семейство от "Крал Ричард“.

 

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.