Следва

Последният тоалет на Кейт Мидълтън от Карибското турне и какво го прави толкова важен

Прекрасният Степан събра над 10 хиляди долара за животните в Украйна <3

Не е ли най-милият... 

Celebrities преди 2 години

Очарователният украински котарак Степан, следван от над 1,2 милиона души в Instagram, събра над 10 хиляди долара в помощ на животните в Украйна, засегнати от войната. Това съобщи собственичката на Степан Анна в профила на домашния си любимец. "Скъпи мои приятели, искрено съм благодарен за вашата чувствителност и подкрепа! Събрахме 10 хиляди долара. Вашият принос е безценен - ​​благодарение на тази подкрепа можем да осигурим достойни грижи и лечение за всяко животно в Украйна. Благодаря ви много", каза Степан.

В съобщението се казва, че средствата ще бъдат дарени на благотворителни организации: фондация "Щастлива лапа“, XII месечен парк в Киевска област, хуманистичното движение UAnimals, сдружение „Плюшка“ и Николаевския зоопарк. Набирането на средства продължи с подкрепата на Световната организация на блогърите и инфлуенсърите и фондация за семейство Загори. Припомняме, че Степан и собственичката му Анна са от Харков, седмица след пълномащабната военна инвазия на Русия успяват да се евакуират от района на Северна Салтовка, а сега Степан и Анна са в безопасност във Франция. Изключителни!

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.