Следва

Оскари 2022: най-романтичните двойки

Последният тоалет на Кейт Мидълтън от Карибското турне и какво го прави толкова важен

Турнето на семейство Кеймбридж в страните от Карибския басейн приключи, като до самия финал херцогиня Катрин се постара де демонстрира перфектната си стилова подготовка за това толкова важно за кралското семейство пътуване.

 

Celebrities преди 1 година

След интензивна осемдневна обиколка на Карибите, принц Уилям и Кейт Мидълтън най-накрая се отправиха към дома си във Великобритания. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се качиха на своя RAF VIP Voyager, след като завършиха обиколката на Бахамите и се върнаха при децата си, които проследиха пътешествието на родителите си от Англия.

За последното си излизане по време на турнето Кейт избра копринена жакардова рокля с пеплум и флорален десен от Alessandra Rich, която често е носила и преди. Роклята се отличава с вдъхновен от 80-те силует с рюш-яка, буйни ръкави и плисиран пеплум на талията. Катарамата и копчетата от изкуствена перла с кристали са намигване към блясъка на едно отминало десетилетие - стил, обичан от самата кралица Елизабет. Кейт завърши визията с бели обувки на ток Jimmy Choo, малък клъч в бяло и обеци Patrick Mavros (четете още: Харесвате ли пайетената рокля на херцогиня Катрин?).

Кралските фенове моментално откриха кой е оригиналът на тоалета, вдъхновил така красиво херцогинята. През 1947 г. кралица Елизабет се появява в подобна рокля, докато е на пътуване в Южна Африка. И на двете дами нежният флорален мотив в жълто стои прекрасно, няма никакво съмнение. 

Иначе, турнето на херцозите на Кеймбридж се оказа доста трудно. Само ден преди двойката да пристигне в страната, 100 ямайски академици, политици и културни дейци подписаха отворено писмо, в което призовават кралското семейство и британското правителство да се извинят и да изплатят репарации за колониалното управление и робството. На едно от официалните събития, по време на обръщение към министър-председателя на Ямайка, Уилям реши да промени речта си, като импровизирано се оправда, без да поднася извинения, изразявайки „дълбока скръб“ за „ужасяващите зверства на робството“. Напрежението обаче се усещаше по време на цялото пътуване, за което колегите на Острова многократно писаха.  

More Celebrities