Следва

Един брак, приключил в деня на сватбата: Мик и Бианка Джагър

Кралска елегантност: Херцогиня Катрин пак в зелено, пак много хубава

Херцогиня Катрин продължава модния маратон по време на кралското турне в Карибите.

 

Celebrities преди 2 години

По-силен грим, по-смело разголване на раменете, по-тържествени бижута - Катрин, херцогиня на Кеймбридж, 40, е, без излишен патос, фантастична в този си вид. Кадрите са от снощи, когато принц Уилям и съпругата му присъстваха на официалния прием-вечеря в Кингстън, Ямайка, организирана от генерал-губернатора на страната Патрик Алън (четете още: Ямайското жълто на херцогинята: Катрин революционизира стила си).

Зеленото, този толкова обичан от чаровната съпруга на принца цвят (четете още: Кейт Мидълтън в 11 вечерни тоалета, които ще помним дълго), този път идва под формата на ефирна вечерна дреха, чийто автор е Джени Пакъм. Луксозните кралски бижута са от колекцията на кралица Елизабет - обици, брошка, гривна с изумруди и диаманти. 

Посещението на британската кралска двойка в Карибския район съвпада с все по-нарастващите настроения на местните власти и население британската монархия да плати репарации за робството. Моментът е със сигурност проблемен, но Катрин се държи подобаващо и с достойнство. Предстои да видим как ще се развие този междудържавен проблем, а дотогава се наслаждаваме на бъдещата кралица (четете още: Зеленото й отива: Кейт Мидълтън, 25+ пъти в нюансите на този цвят), защото има защо. 

 

More Celebrities