Следва

Роклята ми сребърна, дупето ми стегнато - Ким Кардашян в трудна за обличане рокля и с гаджето

Лурдес Леон, на мама Мадона детето, в две диаметрално различни модни кампании

Онзи ден излязоха наведнъж две модни кампании, в които дъщерята на Мадона Лурдес Леон участва: Burberry, където момичето позира на кон, и body-positive кампанията на Calvin Klein

 

Celebrities преди 2 години

Във фотосесията за британската луксозна марка Леон представя модели на емблематичната за Бърбъри чанта Lola. Аксесоарът е кръстен на едноименната песен на популярната британска група The Kinks от 60-те години на миналия век. Можем да предположим, че идеята на креативния директор на марката Рикардо Тиши да снима Лурдес в елегантната кампания не е съвсем случайна - освен че е аткрактивно лице, дъщерята на Мадона е по-известна като Лола, както в социалните мрежи, така и извън тях. 


Дъщерята на Мадона Лурдес Леон в стила на 90-те. Критиките заваляха като декемврийски дъжд


В снимките участват още моделите Бела Хадид, Джордан Дън и Ела Ричардс. За стилизирането на фотосесията се грижи стилистката Сузан Колер. Харсваме блендата, сериозността на моделите, британската елегантност, която извира от кадрите. 


Лурдес Леон



Бела Хадид



Джордан Дън


Ела Ричардс

Снимките на Лурдес не са първият й опит с Burberry - миналата година тя представи сътрудничеството на марката с популярния онлайн търговец Ssense (четете още: Кой как избра да се рекламира: Риана и Лурдес за Savage x Fenty).

Кариерата на модела, дъщеря на поп-иконата, се развива много успешно. Само ден по-рано бял свят видя поредната кампания с нейно участие. Става дума за промоционалното сътрудничество между Calvin Klein и скейт-марката Palace. Партньори на Лола в кампанията са актрисата Джоан Колинс, актьорът Уилям Дефо и други известни хора. Лурдес видимо участва в кадрите с желание - самата тя е горещ поддръжник на важната тема за позитивността към тялото, на която е посветена и кампанията - директна, интересна, смислена. Колекцията се продава от днес в магазини Palace в Лондон, Ню Йорк, Лос Анджелис и Токио, както и онлайн, на palaceskateboards.com и calvinklein.com 


Лурдес Леон в кампанията Calvin Klein x Palace

 


Джоан Колинс в кампанията на Calvin Klein x Palace


More Celebrities