Следва

Жената на най-богатия мъж на планетата позира за марката Dion Lee

Ваканцията на известните: Джон и Криси с децата - кеф ти Хаваи, кеф ти Калифорния

Позволете да се повторим - дай, Боже, всекиму! 

Celebrities преди 2 години

Година и половина след трагичната новина, че двойката загуби третото си детенце, позитивно се убеждаваме, че щастието се връща и животът продължава да е слънчев, особено когато човек има така сладко, сплотено семейство. До скоро четиримата Ледженд-Тегън се подвизаваха на чувствените и екзотични Хаваите, а сега, хоп, са в Дисниленд в Калифорния, където празнуват шестия рожден ден на Луна, "дегизирана" като принцеса Жасмин. 

Много влюбените Криси и Джон - и дечицата, които са им направо копие - се щракнаха с Мини Маус и посетиха куклен спектакъл, който насърчава глобалния мир - ако се чудите какво пък точно правят знаменитостите в Disney - каквото и всички останали. Ето и няколко естетични, семейни кадъра от Хаваите:

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.