Следва

Уличният стил на звездите: Блейк Лайвли в портокалов ретро suit

Джиджи Хадид пусна колекция бански с приятелка от детството и я посвети на дъщеря си Кай

Моделът Джиджи Хадид, която наскоро отпразнува 27-ия си рожден ден, представи нова модна колаборация - колекция бански за марката Frankies Bikinis

 

All fashion преди 2 години

Новата линия включва сладка почит към едногодишната дъщеря на модела - Кай . Принтът с изображението на сърничка с майка очевидно е налице, за да символизира Хадид и първото й дете, рожба на любовта й с вече бившия й приятел Зейн Малик.


Джиджи Хадид дарява целия си хонорар от Седмицата на модата на Украйна


Джиджи работи по колекцията с основателката на марката Франческа Айело, която е и най-добрата приятелка от детството на модела. Заедно двете снимат каталога на колекцията, докато друга приятелка от детството, Алана О'Хърлихи, е автор на фотосесията.

Вдъхновението за тази колекция дойде от времето, прекарано с Джиджи в семейния й дом в Пенсилвания, и всички спомени, свързани с това място, с приятелите и семейството, сподели дизайнерът (четете още: Да бъдеш в бяло, перли и дантела: като Джиджи Хадид за ЧРД 27!).


Джиджи Хадид и Франческа Айело

Темата за детството и децата отразяват нюансите на жълто и бебешко синьо, използвани в колекцията, както и романтични детайли - волани, рюшчета и принтове.

Франки и аз сме приятелки от толкова дълго време! Още преди да започне кариерата ни, ние се ободряваме във всичко и винаги, добави Джиджи, изяснявайки, че в чест на приятелството си са добавили към колекцията и принт с инициалите си.

Общо колекцията включва 98 артикула с размери от XS до XXL на цени от $45 до $185. Първата част от колекцията ще излезе на 11 май, втората - на 2 юни.

More All fashion