Следва

Toreo: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Телец, знак по знак

Красота: 78-годишната Лорън Хътън позира топлес за корица

78-годишният американски супермодел Лорън Хътън позира топлес за корицата на списание Harper's Bazaar. Кадрите са пълни със сексапил, свежест и вечна женственост - много ги харесваме!  

 

Celebrities преди 1 година

Хътън позира в бежов блейзър и карирани панталони Gucci, а семплата, но скъпа визия допълват златни колиета от Tiffany & Co. 

На другите кадри в списанието Лорън позира в класическа бяла риза на Ralph Lauren и яке на Jil Sander. Имаме и доста блейзъри, рокля, виски ботуши, тренч. Снимките са направени от фотографа Кас Бърд.

В интервю за изданието, чийто брой е наречен The Beauty Issue, моделът споделя, че има негативно отношение към пластичната хирургия и козметологията, когато се касае за тежки намеси. Самата тя е категорична, че след посещение в такава клиника лицето й се променя много.

Има хора, които сега ми е много трудно да гледам. Лицата им са напълно различни от лицата има такива, каквито ги познавах навремето, казва тя.

В същото време моделът признава, че самата тя прибягва до услугите на козметолози. Лорън казва, че не отделя много време и енергия за лична грижа, а понякога дори измива лицето си с обикновен сапун.

Обикновено бързам да си легна да чета. Понякога нанасям нощно масло върху лицето или екстракт от алое и това е всичко. Единственият ритуал за красота, който имам, е измиването на лицето си със сапун и вода. Ужасно е, но е така.

За да поддържа красотата си, тя използва масло с ретинол, както и натурални средства - маски от листа от алое. Косата си овлажнява с рициново масло.


История на спиралата: 100 години обем и красота


Лорън Хътън се появява на корицата на Vogue повече от 25 пъти в кариерата си, а през 1974 г. подписва рекорден договор с Revlon на стойност 250 000 долара годишно - по това време този договор става най-големият в историята на моделската индустрия. Хътън беше лице на марката до 40-ия си рожден ден. На 61 години моделът се съгласи да позира гола за списание Big: според нея тя прави това, за да спрат по-възрастните жени да се срамуват от телата си. Лорън Хътън прави опити и в киното - слава й носи филмът "Американско жиголо", където партнира на Ричард Гиър.

More Celebrities