Следва

Любовта трае три години: Мадона и младото гадже приключиха

Toreo: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Телец, знак по знак

Ето как заземеният, чувствен - и понякога упорит до лудост знак си пасва с всеки от 12-те знака на зодиака

Astro преди 1 година

Земният знак Телец, управляван от романтичната Венера, планетата на любовта, красотата и парите, е най-големият търсач на удоволствия в зодиака. Родените приблизително между 20 април и 20 май - или които имат Телец на ключови позиции в рождената си карта - обожават всичко артистично (от музика и танци до театър) и романтично (приглушено и възбуждащо осветление, пухени одеяла, ароматни свещи и масажни масла). Малко знаци ценят луксозните аромати и текстури така, както го прави Телецът, който също така е известен със склонността си към изтощителен секс с много дълга любовна игра. Когато някой се опита да скъса нервите на Телците - не е познал. Пословично търпение на знака е прословуто, но и гневни избухвания не са изключени в краен момент. И все пак, като фиксиран знак от земната група, Телците могат абсолютно да се вкопчат в себе си, да се придържат само към това, което вече е изпробвано и доказано, както и да си спечелят репутацията на закостенели инати.

Тези характеристики отразяват темите на Втори дом, символизиращ собствената стойност и доходите, които Телецът управлява. Вторият дом включва още материалните притежания, начинът, по който се справяме с парите и чертите, които ценим в себе си и в другите.

Ако сте също толкова практично-прагматични, търпеливи и любители на лукса, най-вероятно ще си паснете с Телците. Припомняме, че слънчевият знак (зодията) е само една част от наистина сложен и богато нюансиран пъзел, известен като натална или рождена, карта, в която си струва да надникнете, за да видите кой дом управлява Телецът и дали имате някакви планетарни разположения, които ви свързват с фиксирания земен знак.

via GIPHY

Ето съвместимостта на Телеца с всичките 12 знака на зодиака.

Съвместимост на Телец с Овен - не бива...

Кардиналният огнен знак Овен е в полу-секстил или един знак преди Телеца, което създава известно безпокойство. Предпочитайки да се движи бавно през живота, попивайки информация през всичките си пет сетива и притежавайки въпросното величаво търпение, на Телеца често му се струва, че Овенът е твърде припрян, а последният може да остане разочарован от мъчително мудното темпо на Телеца, предпочитанието му да се придържа към опита и познатите преживявания за сметка на новите. Но ако са отворени да гледат света през очите на другия, Овенът ще помогне на Телеца да се измъкне от утъпканите коловози, в които пропилява живота си, а Телецът ще покаже на Овните как да забавят темпото и да са повече тук и сега.


Детска игра: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Овен, знак по знак


Съвместимост на Телец с Телец - да, но...

Двама Телци категорично могат да бъдат добро любовно съвпадение, предопределено от Провидението, тъй като и двамата ще дават приоритет на удоволствието, изкуството и комфорта,ще измислят практични план за забавление и за напредване в живота, и - може би най-важното - ще се движат в мравешко темпо (за добро или за лошо!). Единствената дилема тук е, че в този съюз има двойно по-упорита, фиксирана енергия, така че ако нито един от двамата Телци не желае да направи поне малко компромиси, те могат да се окажат в задънена улица...

Съвместимост на Телец с Близнаци - балансът възможен!

Променливият въздушен знак Близнаци и Телецът може да не изглеждат много естествено в тандем, тъй като единият е бавен, стабилен и решителен, докато другият е бурен, бърз и променлив. Но има много неща, които тези двамата - чиито слънчеви знаци са в полусекстил - могат да научат един на друг, ако наистина искат. Номерът е да постигнат баланс между осигуряването на достатъчно сигурност (основната цел на Телеца) и свободата (която е фикс идея на Близнаците).

Съвместимост на Телец и Рак - Идеално съвпадение

Кардиналният воден знак Рак и Телеца са в секстил, или на два знака един от друг, което създава приятелска, непринудена връзка. Всъщност тези два знака са една от най-сладките, най-органично съвместими двойки в целия зодиак. Бавната, обичаща сигурността природа на Телеца хармонира с душевността и емоционалността на Рака. И двамата са вродено грижовни, лоялни и отдават сърцето и душата си на връзката, в която са инвестирали. Те също така са склонни да обожават едни и същи чувствени преживявания (като разкошно, домашно приготвено ястие). В романтична връзка това може да доведе до изключително емоционално - и от своя страна, физически - удовлетворяващо изразяване на взаимни чувства.


Тропикът на Рака: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Рак, знак по знак


Съвместимост на Телец и Лъв - по-скоро не

Фиксираният огнен знак Лъв е в квадратура или три знака след Телец, което е предизвикателен, но потенциално активиращ ъгъл. И двата фиксирани знака са безкрайно лоялни към най-близките си и ценят комфорта, лукса и сигурността, но тяхната споделена фиксирана природа означава, че въпреки че нито един от двамата няма проблем да бъде решителен, те също така са склонни буквално да се втвърдяват, отказвайки да помръднат и милиметър от вижданията си, след като заемат дадена позиция. Липсва им гъвкавост и склонност за компромис, зараи което тези двамата биха могли да открият, че упоритостта оказва влияние и върху сърдечната им връзка.


Цар Лъв: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Лъв, знак по знак


Съвместимост на Телец и Дева - дай, Боже, всекиму!

Девата, променливият земен знак, и Телецът са в тригон или четири знака един от друг, и това е най-хармоничният и лесен за съжителство ъгъл, който два знака могат да сключат един спрямо друг. И двете земни зодии са прагматични, обожават да се грижат за другите и да градят спокоен дом и връзка. Телецът, управляван от Венера, ще разкрасява общото пространство, докато управляваната от Меркурий Дева подготвя, планира и организира перфектно. Заедно те са продуктивна, стабилна и чувствена двойка.


Деметра: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Дева, знак по знак


Съвместимост на Телец с Везни - усилие, което си заслужава

Кардиналният въздушен знак Везни и Телец са в куинкункс, или пет знака един от друг, което обикновено се смята за доста неудобен ъгъл. Телците понякога са старомодни домшари, на които им е трудно да променят плановете си за уикенда, докато Везните искат да прескачат от едно парти или събитие на друго. Какво би могло да спаси тази двойка: техният общ владетел, Венера! И двамата са любители на изкуството, лукса и романтиката. Така че, ако Телецът е в състояние да възприеме по-гъвкав подход, а Везните се научат да почитат утвърдените традиции на Телеца, те биха могли да напишат прочувствен романс заедно.


Крехко равновесие: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Везни, знак по знак


Съвместимост на Телец със Скорпион - трудна работа... 

Скорпион, фиксираният воден знак, и Телецът са противоположни, или на шест знака един от друг. Те или ще се почувстват така, сякаш се допълват един друг, или сякаш са предопределени да се разделят и тръгнат по своя собствен път. Въпреки че и двамата са дълбоко чувствени, Телецът е практичен и заземен, докато Скорпионът често е обхванат от вълнообразни емоции. И двамата са еднакво склонни да се вкопчат в себе си, съпротивлявайки се да сменят изпитания си план или перспектива с нещо ново и различно. Добрата новина е, че Телецът може да предложи на Скорпиона стабилизираща атмосфера, а Скорпионът ще даде на Телеца духовно израстване. Но в крайна сметка, ако нито един от двамата не желае да се адаптира, те могат да се окажат в задънена улица.


Queen of the Desert: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Скорпион, знак по знак


Съвместимост на Телец и Стрелец

Променливият огнен знак Стрелец и Телеца са в куинкункс или пет знака един от друг, което е неудобен ъгъл, който в най-добрия случай може да доведе до известно объркване, а в най-лошия - до раздор. Тези два знака просто нямат много общо. Бикът е напълно доволен - и всъщност би предпочел - да се опъне по чехли у дома, да приготвя традиционни храни и да мързелува в най-удобния си пуловер, докато Стрелецът иска да излезе навън, да поднови паспорта си и да скочи на следващия полет без да му мигне окото. Телецът може да научи Стрелеца да бъде по-заземен и прагматичен, докато Стрелезът може да измъкне Телеца от неговия утъпкан коловоз, но като цяло ще падне голяма борба докато влязат в синхрон.


SAGa на любовта: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Стрелец, знак по знак


Съвместимост на Телец и Козирог - много хубаво!

Кардиналният земен знак Козирог е в тригон или четири знака преди Телеца, управляван от сладострастната Венера, владетелката на взаимоотношенията, което означава, че двамата ще имат естествена, хармонична връзка. И двамата предпочитат да инвестират време, за да постигнат целите си и са толкова земни, колкото изобщо е възможно. Те ще прекарват свободното си време в градинарство или ще работят усърдно за финансовите си цели. Телецът може да бъде малко мързелив за вкуса на Козирога, а последният може да се стори прекалено строг на Телеца, но като цяло те се разбират по един много земен и чувствен начин, който е наистина несравним.


Тропикът на Козирога: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Козирог, знак по знак


Съвместимост на Телец и Водолей - проблемна двойка

Въздушният знак Водолей е в квадратура, или три знака преди фиксирания земен знак Телец, което създава предизвикателна, но и активираща динамика. И Водоносецът, и Бикът са до известна степен склонни да виждат света през собствените си обективи, което ще ги затрудни да стигнат до една и съща житейска страница. И докато Телецът, управляван от търсещата удоволствия Венера, е малко бавен, то Водолеят, управляван от радикалния Уран, иска незабавно да излезе и да бъде в света, заобиколен от всеки и всичко. Все пак, ако тези двамата желаят да обмислят гледната точка на другия, те ще открият, че могат да постигнат всичко, което са си поставили за цел като двойка.


Stranger in the Alps: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Водолей, знак по знак


Съвместимост на Телец с Риби

Променливият воден знак Риби е в секстил, или два знака преди земния Телец, което може да създаде непринудена приятелска връзка. И двата знака се интересуват от това да се успокоят, давайки приоритет на комфорта и времето за свързване. Управляван от Венера, Телецът е ориентиран към отношенията, което се съчетава добре с тенденцията на Нептунианските Риби да дават приоритет на романтичния поглед към най-близките си връзки. Единственият момент, в който могат да се сблъскат челно е, ако Телецът се бори да се адаптира, а Рибите се разочароват от фокуса на Телеца върху всичко земно за сметка на духовното.


Просто плувай: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Риби, знак по знак


 

More Astro