Следва

WIN IT: 4х Малка книжка за Рила/Пирин by Планинка

Любовта трае три години: Мадона и младото гадже приключиха

Певицата изтри всички съвместни снимки с бившия от социалните мрежи.

 

Celebrities преди 2 години

"Любовта трае три години" е чуден роман от френското сладкодумно конте Фредерик Бегбеде, книга смислена, интересна и много показателна. Който е чел романа-бестселър знае как стават нещата в книгата, но от днес имаме случка, която се явява точен рефрен на заглавието.

Според редица западни таблоиди, включително Daily Mail и Mirror, сърцето на Мадона отново е свободно. 64-годишната звезда и нейният приятел, 28-годишният Ахламалик Уилямс, решиха да се разделят след три години любовен роман (четете още: Обичта на известните: Мадона и сърдечно близкият й Ахламалик Уилямс в Лос Анджелис).  

Според запознати, на певицата й е станало "трудно да поддържа връзката на същото ниво", тъй като в момента е много заета с работа. „Тя има много натоварен график, работи по предстоящия си биографичен филм и нова музика, и се грижи за семейството си. Те все още имат романтични чувства един към друг, но в момента са взели решението да се разделят." За приключилата емоция свидетелства и фактът, че повечето съвместни снимки на двойката в социалните мрежи на звездата не могат да бъдат намерени. Все пак, източниците допълват, че бившите влюбени продължават да поддържат приятелството си. 

Мадона започна връзка с Ахламалик през 2019 г., след като двамата се срещнаха по време на турнето й Rebel Heart. По това време той беше един от танцьорите, ангажирани за турнето на звездата. 

More from View Sofia

Taste Sofia: Boho Time!

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ... 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.