Следва

Синьо или розово: кралица Летисия и госпожа Радева, които не се погледнаха, но пък уцелиха бебешката гама

Double Trouble: VB Body или SKIMS

Стотици разлика в цената, а всичко останало - сходно 

All fashion преди 1 година

Victoria Bechkam (и жената, и брандът) са прочути с прекрасни силуети. И в този дух разбираме защо се случва това, което се случва - Posh Spice лансира оформящо удобно облекло, VB Body, представляващо нова линия изделия от трико: рокли (дълги и мини), клинове, бодита, блузи с дълъг ръкав (само един), един модел пола и минималистичен топ. 

VB Body One Shoulder Midi Dress, €750 / 1466лв

VB Body Split Front Leggings, 390€ / 762лв

VB Body Midi Skirt, €350 / 684лв

VB Body Strap Bandeau Top, €90 / 175лв

VB Body One Shoulder Top, €390 / 762лв

VB Body Mini Dress, €550 / 1075лв

VB Body One Shoulder Midi Dress, €750 / 1466лв

VB Body Cut Out Midi Dress, €690 / 1348лв

Така изглежда и толкова струва цялото удоволствие VB Body. Материята на всички продукти се състои от вискоза, еластан и полиестер, цените са при всички случаи трицифрени в евро. Разглеждайки и обмисляйки, обаче, в главата ни се появяват точно две думи: Double Trouble! Това не са ли просто по-скъпи SKIMS? 

Ким Кардашян е първата сред известните, която започна да прави комфортни, оформящи, неутрални, скулптуриращи бельо и дрехи, сравнително достъпни и може би затова успешни и леснопродаваеми (четете още: Ким Кардашян и двата милиона долара за 20 минути. Всички искат от коригиращото й бельо). Ето някои от best seller-ите на SKIMS, за сравнение, преобладаващите материи в Кардашян-бранда са памук, найлон, спандекс, а цените не надвишават 200 лева. Още от и за SKIMS - ТУК, ТУК, ТУК и ТУК

FITS EVERYBODY SCOOP NECK BRA, 66лв

SOFT LOUNGE LONG SLIP DRESS, 160лв

COTTON RIB LEGGING, 110лв

COTTON RIB TANK DRESS, 120лв

Много добре знаем, че е нужно само един човек да повлече крак, за да boom-не определена идея и докато всички правят парфюми, грим, козметика, понякога бански, тези две великолепни жени, изтънчено и практично, решават да обгърнат телата ни с тесни, меки, супер семпли творения, които preach-ват комфорт и добра фигура. Остана в анкетата да ви попитаме: новото скъпо на Виктория или класическото достъпно на Ким?

Анкета

Новото скъпо на Виктория или класическото достъпно на Ким?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.