Следва

Големите любовни истории: Владимир Набоков и Вера

Лейди Гага за руснаците: „Бяха, и си остават глупави"

Лейди Гага разказа по време на гостуване в шоу в Лос Анджелис спомените си от пътуванията си до Русия и нарече руснаците "тъпи"

 

Celebrities преди 1 година

Видео от изявата на Лейди Гага се разпространява в Twitter. 

"Трябваше да ме арестуват в Русия, докато имаха възможност. Казах им да ми сложат белезници, като аз бях с охрана. Бяха толкова тъпи, колкота са и днес", каза певицата.

Звездата визира концерта си в Русия през 2012 г., когато изнася реч в подкрепа на ЛГБТ общността от сцената и предлага да бъде арестувана за това. Малко преди това Русия е приела закон за забрана на ЛГБТ пропагандата на непълнолетни. Тогава никой не арестува певицата, въпреки че след изпълнението на Лейди Гага започва проверка по инициатива на депутата от Държавната дума Виталий Милонов. По-рано, през 2009 г., Лейди Гага пак е на ръба на ареста, след като минава полугола по Червения площад.

Думите на певицата естествено бяха разкритикувани от руските й фенове, които оставиха негативните си коментари в Twitter и нейния Instagram.


Fashion Starter: Лейди Гага, абсолютната световна шампионка по мода


Освен гневните изказвания, Лейди Гага припомни и скандала след раздялата на модела от руски произход Ирина Шейк и актьора Брадли Купър - тогава Гага бе обвинена, че е причината за разрива в двойката

Не можеш да простиш на нашата Ира по никакъв начин и си бясна, нали?
Но Ирина все още е много по-готина от теб
, писаха тогава руски фенове в социалните мрежи.

В началото на войната на Русия, Лейди Гага подкрепи народа на Украйна чрез  изразяваща солидарност и подкрепа публикация в Instagram-профила си, следван от 52 милиона души.

More Celebrities