Следва

Стил урок на седмицата: незагащена бяла риза, по Ирина Шейк

We Love: мокрият ни сън от Maneskin Дамяно Давид и любимата в костюми от 50-те

Снимки на победителя от миналогодишните Санремо и Евровизия и любимата му наподобяват хроника от миналия век

 

Celebrities преди 1 година

Докато рокаджиите едно време разкъсват със зъби прилепи на сцената и вършат куп луди неща под въздействието на най-разнообразни вещества, новото поколение изпълнители се държи доста по-отговорно, по-малко идиотски и доста елегантно всъщност. Рок звезда вегетарианец? Може! Свръхелегантна такава? Обезателно!

Популярните музиканти не са чужди на социалния дневен ред, с такава армия от фенове определено си струва да опитате да се представите на нивото на правилата, закона и очакванията за добър стил.

Точно това направи тези дни вокалистът на италианската рок група Mäneskin Дамяно Давид. Заедно с любимата си Джорджия Солери той представи текста на проектозакона „За вулводиния и невропатия на половия член“ - част от опитите на италианския парламент да се справи с проблемита на репродуктивната система.


Петъчна доза секс: ЧРД 23, Дамяно Давид, любов моя!



Måneskin, Mamma Mia и Дамяно като котенца


След пламенна реч в сградата на римския парламент горещата италианска двойка се отправи към колата си - снимките напомнят за италианската хроника от края на 50-те години на миналия век. Дори е малко странно да видим фронтмена без розова дантела на Gucci и изрисувани собственоръчно и в черно очи. Строг сив костюм, бяла риза и тясна вратовръзка - готова рамка за продължението на "Римски празници". Тя също е прекрасна, нищо, че ревнуваме зверски. И двамата пушат като комини, малък каприз в морето от таланти (четете още: Nikkie Tutorials гримира Дамяно Давид: цялото видео и highlights).  

More Celebrities