Следва

Изискан блясък: Моника Белучи в бургундско творение от Dolce & Gabbana в Монако

Ким Кардашян облече поредна рокля на Мерилин Монро - тази, в която актрисата получава Златен глобус

След бала Met Gala Costume Institute, Ким Кардашян, опиянена от фурора, който предизвика в "голата" рокля на холивудската дива, веднага скочи в друга емблематична дреха на Мерилин - тази, в която холивудската актриса излиза на наградите Златен глобус през 1962 година

 

Celebrities преди 1 година

Неотдавнашният бал Met Gala в Ню Йорк се запомни преди всичко с противоречивата изява на Ким Кардашян, която пресъздаде един от легендарните образи на Мерилин на червения килим. Ким облече прозрачната дреха на Мерилин, чийто автор е Жан Луи, а спекулациите как се е побрала в нея, след като я наема от притежателя й - верига музеи, не спират вече седмица. Колебанията са между премахнати подплънки на дупето, друг тип хирургична интервенция, ударна диета и минус 7 килограма в резултат, и още.  

Оказа се, че същата вечер, прибирайки се в хотела, телевизионната звезда е облякла и друга култова рокля на актрисата, създадена от дизайнера Норман Норел. Ким сподели снимки с винтидж тоалеат с абонатите си в Instagram.

Роклята е дадена на заем на звездата от Julien's Auctions. Освен това Ким имаше шанса да държи в ръцете си оригиналната фигурка на наградата "Хенриета", връчена на Монро на същия Златен глобус. За щастие, настоящият собственик на реликвата е близък риятел на тв-звездата, става дума за холивудския цветар Джеф Литъм.

Реших, че това е знак, сякаш всички звезди са се подредили. Да мога да изследвам вътрешната си Мерилин по този начин, в такава специална нощ, е голяма привилегия, която ще помня до края на живота си, сподели звездата

Струва си да се отбележи, че в коментарите под публикацията на Ким се четат не само комплименти. Много потребители на мрежата осъдиха мадам Кардашян, че излага на риск тези толкова ценни тоалети. Видео, циркулиращо онлайн, показва как стилисти преди Met Gala се опитват да "впишат" риалити звездата в роклята на Мерилин, като я притискат с ръце твърде грубо, което предизвиква безпокойство.

Някои пък не харесаха факта, че Ким говори за загубата на тегло в името на възможността да носи тази рокля. Актрисата Лили Рейнхарт открито изрази възмущението си от това, заявявайки , че е погрешно да се дава такъв пример на хората. 

More Celebrities