Следва

Само за жени! София посреща четвъртото издание на BIODERMA Women’s Run това лято

Best of Beuty: най-красивите лица на фестивала в Кан 2022

От опушеното котешко око на Дипика Падуконе до мечтаните очи с цвят на залез на Джулиан Мур, следва деликатно надникване през шпионката за най-добрите коса и грим от 75-ия филмов фестивал в Кан

Celebrities преди 1 година

Имахме вече Оскарите и Met, версии 2022, време бе 75-ият филмов фестивал в Кан да заеме своя ред на червения килим. Фестивалът в Кан винаги се е съсредоточавал около блясъка на откритията: било то премиерите на плодотворни международни филми, които предстои да завладеят света, като „Паразит“ на Бонг Джун Хо и „Крадци от магазини“ на Хирокадзу Корееда, или появата на разнообразни личности от А-листата, които да демонстрират ярък, невъзможен за осмисляне блясък, винаги повече, винаги по-нагоре от останалите, винаги по-новаторски. А, разбира се, и с огромния брой достойни за снимки случки от календара на събитието - от следобедните фотоколове до гала-нощните прожекции. Следователно, в идните 10 дни, ние очакваме не само звездна визия от глава до пети и от сутрин до мрак, но също толкова зашеметяващи детайли от красотата, определено заслужаващи близко внимание. 

Във вечерта на откриването видяхме украсени със скъпоценни камъни шапки и подходящи аксесоари, скъпи, бляскави, трудни за съзерцаване поради пищността си детайли ... В множеството визии за първия ден отбелязахме блестящия златен комплект на Дипика Падуконе, който допълва нейното черно-златно сари Sabyasachito - комплимент към наследството на родината й. Изумрудите на Джулиан Мур перфектно контрастират с медната й грива и сенки за очи. Парче сребро в гривата сложи и Мис Франция 2021: Амандин Пети. Поддържайки нещата свежи, но класически, се яви Ева Лонгория, която облече стилна рокля от черен прозирен воал от Alberta Ferretti, подслаждайки "сделката" с черен чокър и вълнообразни коси - абсолютно прелестна. 


Кан 2022: най-красивите тоалети от червения килим на 75-ото издание


Следва близък план на детайлите в цялото пиршество - изящно гримираните лица, съвършените, дълго мислени прически, леките и по-тежки детайли във визиите. Ако ще е пиршество на имиджа, нека е докрай >>> 

Ел Фанинг

Тамана Бхатия

Дженифър Конъли

Симон Ашли

Катерин Лонгфорд

Ева Лонгория

Айшвария Рай

Емилия Шуле

Грейс Елизабет

Тони Гарн

Джулиан Муур

Ева Лонгория

Дипика Падуконе

Ребека Хол

Ариан Лабед

Амандин Петит

Лори Харви

Катерин Лонгфорд

Агата Ръсел

Матилда Луц

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.