Следва

Херцогиня Катрин и Том Круз, красива гледка, джентълменски маниери

We Love: Алесандра Амброзио в тази рокля на червения килим в Кан

Смелата рокля на Алесандра Амброзио е точно такава дреха, която те стъписва и очарова едновременно. Излъчва присъщ холивудски блясък, стои й превъзходно, помпозна е, но не прекалено. Всъщност - отличен избор за прословутия червен килим в Кан.

 

Celebrities преди 1 година

И така, 41-годишният модел се появи на фестивала в обемна рокля с прозрачна горна част с монтирани отгоре й фрапиращи детайли. Творението в бяло е част от най-новата колекция висша мода на Стефан Роланд.

Хресваме тази нестандартна бална класика именно защото е нестандартна. В същото време, напълно стандартните за подобно обличане детайли, като оперните ръкавици до над лакътя, обемните обици и колие, голият гръб са приятно приказни - налице е красива зряла жена, запазила момичешкото си излъчване и напомняща на принцеса, на булка, на мечтана кукла, на всякакви желани приказни неща. 

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.