Следва

Червено сияние в киното, в модата и… в София

Младоженец на 67: бившият френски президент Франсоа Оланд се даде, хем се заричаше, че няма

67-годишният бивш френски президент Франсоа Оланд се ожени. Избраницата е актрисата Жули Гайе, която е със 17 години по-млада от него. За събитието, историческо по своята същност, защото цял свят чу навремето, че мосю Оланд никога няма да се жени, съобщава Le Figaro

 

Celebrities преди 1 година


Франсоа Оланд и Жули Гайе

Сватбата се е състояла в събота в град Тюл в югозападна Франция, като на частната церемония са присъствали само най-близките. Бракът е сключен от Корез Бернар Комб, който замени самия Оланд като кмет на град Тюл.

Романсът между Франсоа Оланд и Джули Гайе стана известен през 2014 г.: по това време бившият президент имаше връзка с журналистката Валери Трирвайлер, която се водеше първа дама на Франция. За предателството на Оланд първо съобщи таблоидът Closer, който публикува общи снимки на Оланд и Гайе, докато той официално бе партньор на Трирвайлер. Разкритието предизвика огромен скандал, след който Оланд обяви, че ще остане ерген и никога няма да се жени (четете още: Обратът: Валери Триервейлер вече не е първа дама на Франция).


Франсоа Оланд и Жули Гайе

Според слуховете, Гайе настоявала за брак:още през 2014 г. - медиите дори публикуваха информация за предстояща сватба, която обаче така и не се състоя.

Франсоа Оланд има четири деца от бившата си партньорка, френския политик Сеголен Роаял. Двамата живеят заедно почти 30 години, преди да се разделят през 2007 г. Джули Гайе също има две деца от предишен брак, с режисьора Сантяго Амигорена.


Джули Гайе и Сантяго Амигорена

Франсоа Оланд беше президент на Франция от 2012 до 2017 г. Наследи го Еманюел Макрон.

Джули Гайе е известна с филми като "Поли", "Моят най-добър приятел", "Нашата най-добра ваканция", като трупа опит и като филмов продуцент („Тайният живот“).

Желаем на младоженците щастие!

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.