Следва

Nail Trend Report: цвят по върховете, вместо обичаен френски маникюр

Патриотично: руски хирург имплантира "родолюбиви" гърди - има с руското знаме, има и камуфлаж

Д-р Добрейкин предлага два модела - с руското знаме и с камуфлаж. Казват се "Росьгруд" и се рекламират, пък и харчат, ударно. 

Body преди 1 година

Не, това не е пародия, а самата истина, съобщава Club Z. Руският пластичен хирург Евгений Добрейкин предлага на пазара нов модел силиконови гърди - патриотични. Избираме между чифт с руския трикольор или пък още по-секси - изцяло в камуфлаж. Изделието, в продължение на замисъла си, носи и патриотичното име „Росьгруд“.

"Това е нормален имплант със силикон, но предлагаме два ексклузивни модела - руския флаг и класически камуфлаж. Стилно решение за тези, които обичат родината и искат да я носят под сърцето си и в буквалния смисъл на думата", казва доктор Добрейкин.

В рекламния клип на клиниката му красавица със силиконов бюст обяснява:

"Искам да съм най-красивата и най-модерната. Имплантите „Росьгурд“ са това, което ми е нужно. Не мога да нося винаги със себе си знамето, понякога даже няма къде да си сложа паспорта. А „Росьгруд“ ще ми позволи да се чувствам истинска патриотка, даже, когато съм без дрехи.

Това е фантастично усещане - да носиш знамето на родината буквално под сърцето си. Аз си сложих импланти със знамето, а моя приятелка сега ще си слага импланти с камуфлаж".

Доктор Добрейкин добавя:

"Има символи, които са важни за всеки руснак - те са повод за гордост. Ние разработихме тези импланти за онези, които искат да носят винаги родината със себе си. Ако съберем достатъчно поръчки, ще можем да реализираме нашата технология в цяла Русия, а и дори в целия свят. Защото това е руският свят!".

More Body