Следва

Дух, не ботокс: прекрасната 76-годишна Хелън Мирън в Кан

Шарлийн се върна: две бляскави появи на принцесата - на Седмицата на модата и на Гран при

Изящна е принцеса Шарлийн, отново изпълнявайки кралските си задължения в Монако след ужасно тревожното й, много дълго отсъствие поради здравословни неразположения. Ета я отново в светлините на обещественото внимание, надяваме се всичко да е наред. 

 

Celebrities преди 1 година

44-годишната съпруга на принц Алберт присъства на Седмицата на модата в Монте Карло, придружена от най-логичната компания - все по-порасналата й дъщеричка Габриела. На събитието Шарлийн е изключително елегантна в млечнорозовата дълга рокля с шифонови ръкави. Късата прическа е в отличан контраст с обемните обици със скъпоценни камъни, а перфектно нанесеният грим на свежото лице ни кара ди мислим, че принцесата е в ръцете на специалисти, които са се заели с всичко от - до, визираме дерматологични и козметични намеси, ежедневна грижа за кожато на лицето, шията и деколтето, и на финала - професионален грим. Може би това отчетливо старание има общо с информацията за договорена издръжка от страна на принц Албер за Шарлийн, стига тя да присъства в топ форма ана официални сворцови събития. Приповняме условията на следбрачния договор, доста атрактивни, тук.  

Малко по-рано, Шарлийн се появи с цялото семейство на F1 Grand Prix. За този повод чаровната бивша плувкиня облече елегантен син гащеризон, допринасящ безупречната й фигура да изтъкне всичките си качества. 7-годишната Габриела отново е с рокля на цветя - очевидно кралската наследница обожава класическите женствени модни решения. 

Принцесата на Монако се разболя през май 2021 г. по време на посещение в Южна Африка, което продължи много месеци вместо планираните 10 дни. Тя се завърна в Монако през март тази година.

Това са първите й публични появи на офицални дворцови събития след здравословните  й проблеми

„Моето здраве все още е уязвимо и не искам да бързам. Това пътуване беше дълго, трудно и много болезнено. Върнах се и насочих цялата си енергия към децата, съпруга и здравето си, защото те са мой приоритет. Щастлива съм, че съм отново в Монако със семейството си“, каза Шарлийн.

More Celebrities