Следва

Макси крак, по прийома на Джулия Фокс, която отряза шлифера наполовина

Стил урок на седмицата: Ирина Шейк и черното й на пазар

Освен total black, достатъчен ярък детайл под формата на дамска чанта Burberry в марковите цветове.

 

Celebrities преди 2 години

В неделя репортери хванаха руския топ модел Ирина Шейк, натоварена "до зъби" с пазарски чанти от луксозния магазин за хранителни стоки и ресторант Eataly на Пето авеню в Ню Йорк. 36-годишната звезда, свежа след разточителен гурме шопинг, е в принципно "най-мрачния" възможен тоалет, вероятно подбран, за да се избегне вниманието на папараците, но аксесоарите на разпознаваеми марки я издават. Осевн очевидната й хубост, разбира се (четете още: Най-добрите рекламни кампании на рожденичката Ирина Шейк). 

Ансамбълът, който правим и наш на първото подобно излизане, се състои от суичър с качулка, въгленовочерен матов клин, вечните тъмни очила, Ирина носи в допълнение черни маратонки Yeezy 450 - вероятно в знак на приятелско чувство към бившия си приятел Кание Уест. Още един детайл - карираната чанта на Burberry, марка, на която Ирина е посланик от няколко години, добавя колорит в монохромния спортен ансамбъл (четете още: Стил урок на седмицата: незагащена бяла риза, по Ирина Шейк).

Много ни харесва този easy chic, а на вас? В анкетата >>> 

Анкета

Повтаряме ли черното за пазар на Ирина Шейк?

More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 1 ден

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.