Следва

"Страданията на младия Луи": как малкият принц стана меме след юбилея на кралица Елизабет II

70 години кралица: официалният портрет на Кралица Еизабет, меко синьо и много перли

Красива жена!

Celebrities преди 1 година

Вчера, 2 юни 2022, е денят, в който Кралица Елизабет официално отбеляза 70 години управление. Официалният портрет на британския монарх по повода е заснет от фотографа Ranald Mackechnie, задължително действие, предвид повода. Усмивка - широка, локацията - замъкът Уиндзор, предаденото настроение - скромно, топло, перлено, мило. Описанието от Бъкингамския дворец е: "Нейно Величество Кралицата, първият монарх в британската история, който празнува платинен юбилей“.


70 години кралица: управлението на Her Majesty в екзотично-аристократични кадри


70 години кралица: някои от най-стилните появи на Елизабет II от тогава до днес


"Благодаря на всички, които участваха в обединяването на общности, семейства, съседи и приятели, за да отбележат моя платинен юбилей, в Обединеното кралство и в цялата Британска общност. Знам, че много щастливи спомени ще бъдат създадени по тези празнични поводи“, написа тя . "Продължавам да се вдъхновявам от добрата воля, показана към мен, и се надявам, че идните дни ще дадат възможност да разсъждаваме върху всичко постигнато през последните седемдесет години, докато гледаме към бъдещето с увереност и ентусиазъм," подпис "Елизабет Р.“

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.