Следва

IAB Bulgaria с нов член на Управителния съвет

WIN IT: 720 страници Орхан Памук, "Чумни нощи"

WIN IT! 

All About Life преди 1 година

"Когато сами се изправяме пред катаклизъм като коронавируса или нещо по-страшно - чумата, ние се променяме, научаваме преди всичко колко хубав е животът, колко е хубаво да си жив. Затова исках да напиша роман за чумата, защото смъртта ни учи колко е прекрасен животът.”

Животът е прекрасен. Тази книга, освен сензация, събитие, блян, потрес, красота и съкровище, е Живот, прекрасен. Орхан Памук е, от първото зърване на словото му до момента, в който новият му роман "Чумни нощи" е в скута ни, един от най-важните за нас словостроители на събития, места, пейзажи, характери, емоции, болка, страст, история, смисли, знание, удоволствие, затова сега си причиняваме охотата да прочетем с любов новия му роман - и да го подарим на един от вас. 

Красивото, перфектно лягащо в ръцете издание на книгата е на изд. Еднорог, превод на Ивайло Хранов, 720 страници и омайна корица, рисувана от самия Орхан Памук... Участвайте, отбелязвайки в коментар трима души, с които бихте си я чели на ухо, близки, лятно потопени в прекрасността на живота. 

Победителя обявяваме на 8 юни 2022 г., сряда! 

More All About Life