Следва

We Love: Адриана Лима в сесия за родния й ELLE

Сцените с Амбър Хърд от "Аквамен и изгубеното кралство" ще бъдат премахнати

Изглежда, че след приключването на съдебното производство в полза на Джони Деп, за Амбър Хърд започва черна поредица от случки: актрисата е на прага да загуби ролята си във втората част на филма "Аквамен" - "Аквамен и изгубеното кралство".

Celebrities преди 1 година

Според запознати, DC обмисля дали да смени ролята на Амбър или дори да я отстрани от продукцията поради „липса на химия“ между актрисата и нейните колеги на снимачната площадка.

Дали наистина е липсата на комуникация между актьорския състав и Хърд, или високопрофилният съдебен процес е виновен за всичко , остава загадка. Амбър Хърд получи 1 милион долара хонорар за първия "Аквамен" и 2 милиона долара - за втория. Като се има предвид, че актрисата дължи на бившия си съпруг многократно повече от тези хонорари (Хърд загуби делото за клевета за домашно насилие и бе осъдена да плати на бившия си съпруг Джони Деп 15 милиона долара), загубата на филмови ангажименти може да се окажат критични за нея.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.