Следва

Домът на Лили Колинс: 5.4 милиона долара хармония

Принцесата и шаманът: Марта Луиз обяви годежа (и се похвали с необичаен пръстен)

Норвежката принцеса Марта Луиз, четвърта в линията за наследяване на престола, и американският шаман Дурек Верет най-накрая обявиха годежа си. Разказваме някои подробности и показваме пръстена, който гуруто подари на любимата си.

 

Celebrities преди 1 година

Любовната история на принцеса Марта Луиз и шамана е следена с интерес от целия свят. Шаман Дурек е „духовен наставник и надарен лечител“ от Лос Анджелис, чиито фенове включват много звезди от първа величина - от Гуинет Полтроу до Нина Добрев. Но именно 50-годишната норвежка принцеса става главната жена в живота на 47-годишния шаман. Връзката им започна преди няколко години, а на 7 юни 2022 г. те най-накрая официално обявиха годежа си, споделяйки добрата новина в социалните мрежи, като в същото време показаха луксозния пръстен, с който Дурек помоли Марта да стане негова съпруга.  

„Толкова се радвам, че ще прекарам остатъка от живота си с най-чистото сърце, ангелска, мъдра, силна жена, която представлява всички нива на богиня в очите ми. Заедно, като духовна двойка, ще използваме силата си, за да подкрепяме хората и да създаваме свят, основан на любов и приемане. Ще променим света чрез нашата любов“, написа шаманът.

Скандалната житейска история на Марта Луиз отдавна се обсъжда в медиите. В годините назад принцесата беше омъжена за писателя Ари Бен, с когото сключват брак през 2002 г. Двойката има три деца: Мод Анджелика, Лия Айседора и Ема Талула. Марта Луиз и Ари се разделиха през 2016 г. след 15 години връзка. През май 2019 г. Марта-Луиз сподели за първи път със света новината за новия си любовник, известният шаман Дурек. Самият Бен говори доста мило за нашумелия романс на бившата си съпруга: "Той е много сладък. Гордея се с бившата си съпруга, с начина, по който се справя, с начина, по който комуникира случващото се в живота й с медиите. Тя стои здраво на краката си, споделя Бен. - Много се гордея с Марта. Тя изпревари времето си." Уви, през зимата на 2019 г. семейството сподели трагичната новина: Ари се самоуби на 25 декември, навръх Коледа. 


Сватба на принцеса Марта Луиз и Ари Бен в Тронхайм, Норвегия, 24 май 2002 г.

Известно време шаманът и принцесата живяха на два различни континента. „Ние сме нещастни влюбени от двете страни на морето, но връзката ни се опира на приятелство и преданост, каза Шаман Дурек. - Чрез нашето приятелство ние развихме способността да се справяме с разстоянието между сърцата си.“ През април 2021 г. принцеса Марта Луиз каза, че не е виждала гаджето си от Коледа, когато Дурек беше на почивка в Норвегия, и много фенове предположиха, че романсът на високопоставената европейска аристократка с духовния мъж е приключил. Скоро обаче двойката се събра отново и ето че вече сподели една твърде лична, откровено изненадваща новина със света. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.