Деси Колева за косите пролет-лято 2010

Казват, че промяната започва от косата...

Казват, че промяната започва от косата. Достатъчно смели можем да бъдем, когато са изпълнени следните условия: добър професионалист, който да избере най-подходящия вариант за теб, да е наясно най-новите тенденции, за да не се окажеш прецакан и малко повече смелост от твоя страна.

За да споделим опита си с теб, ще ти кажем следното – два пъти годишно се налагат нови тенденции при косите, а мястото, където можеш изцяло да се довериш и да бъдеш на световно ниво преди всички останали е Студио 723. Деси Колева като член на френската организация Haute Coiffure, събрала хора от цял свят, традиционно присъства на прекрасните спектакли на прически в Лувъра. Съвсем наскоро завърнала се, заредена с емоции, техники на подстригване и тенденции пролет-лято 2010, тя ни разказа какво да очакваме на родна земя.


Тази модна столица Париж не ни изненадва с екстравагантни и авангардни прически за сезона.
„ Жените във Франция са предимно с къси до средни коси. Рядко можеш да срещнеш по улиците дълги, а още по-трудно е те да са на семпла опашка.” – казва Деси преди да ни разкрие какво да очакваме за сезона.

Типично френски, авангардни и екстравагантни, смели, асиметрични, скъсени отзад с издължен бретон – такава ще е общата визия, открояващата се като тренд, наречен Evolution.

Коментари: 4

K
Kris (2010/03/10 / 12:49)
Фантастични са прическите, предложени от дамата. Аз се страхувам да експериментирам твърде много, но бих опитала вариaнта на азиатската моделка с голям кеф. Само да ми дойде точният момент...:)
J
Jasmine Verde (2010/03/10 / 11:44)
Г-жа Колева може да е добра в професията си, но трудно ще ме убеди, защото като гледам снимките, тенденцията явно е само една с малка разлика в цвета на косата и дължината отзад, иначе едно и също - висящ, веещ се дълъг бретон и отзад - като момченце. Защо тя тогава не е с тази прическа? Това фризьорско произведение едва ли ще стои добре на много хора.. Пък и не съм съгласна, че всички французойки ходят с къси коси.
M
mina (2010/03/09 / 12:55)
Inche za salona ot tova, koeto sam chela na stranicite vi i sam chuvala ot poznati e mnogo dobar, no za sajalenie mi e dosta dalech i ne sam stigala ( koeto shte kompensiram.
M
mina (2010/03/09 / 12:52)
Dobre, che ima specialisti, koito da ni snabdqwat s informaciq. Ostava samo da gi poslushame. ViewSofia, radvaite ni s novostite, az sam sled vas s promqnata )

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.