Следва

Дадоха Хейли Бийбър на съд - бюти марката й не може да e Rhode

Нобеловата награда на Дмитрий Муратов бе продадена на търг за 103,5 милиона долара в помощ на Украйна

Търгът беше излъчен в YouTube канала на "Новая газета - Европа"

Celebrities преди 1 година

Американската аукционна къща Heritage Auctions продаде медала на Нобеловата награда за мир на главния редактор на "Новая газета" Дмитрий Муратов за 103,5 милиона долара. Търгът беше излъчен в YouTube канала "Новая газета - Европа“.

Търгът се проведе в Ню Йорк - в медийния център на The New York Times в Манхатън. Името на новия собственик на медала не се разкрива. Всички приходи ще бъдат използвани за подпомагане на хуманитарната мисия на УНИЦЕФ за подпомагане на украински деца бежанци и техните семейства.

Нобеловият комитет връчи на Дмитрий Муратов наградата за мир през октомври 2021 г. Той я сподели с филипинската журналистка Мария Реса. Наградата беше връчена с формулировката „за усилията им да защитят свободата на изразяване, която е предпоставка за демокрация и траен мир“.

По-рано стана известно, че "Новая газета" ще пусне приложение за сайта си, както и канал в YouTube. И двете ще се наричат ​​"НО" - както е първата сричка на медията.

Поздравления и поклон, господин Муратов, гордеем се, че имаме такива колеги!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 11 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 7 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.