Следва

Всичко, което трябва да знаете за маймунската шарка - лично от лекар по инфекциозни болести

Уличният стил на звездите: за ръчичка, Анджелина и Захара на шопинг в Zara

Анджелина Джоли снима нов филм в Рим, а по време на почивките shop-ва с дъщеря си Захара, както скоро видяхме Анджелина Джоли и Вивиан на пазар в H&M

 

Celebrities преди 1 година

Малко след като нарекохме отбивката на Анджелина в H&M най-добрият непоискан маркетинг, конкуренцията на бранда може да се похвали като също призната от актрисата и едно от децата й. Анджелина пазарува за 17-годишната Захара в Zara Рим, а после заедно минават и през бутика на Valentino, може би не за пръв път в последно време, мислим, вглеждайки се в плоските чехли от кафява кожа на мадам Джоли. Уличният стил на красивата жена определяме добър по няколко критерия - добър за Рим, който в момента кипи от жега; за изтънчената слаба фигура, на която широките дрехи стоят величествено и уверено; добър специално заради огромната чанта YSL, център на тенденциите, edgy контрастна, и очевидно удобна аксесоарна придобивка. Четете още: Trend Report: go big or go home или грамадните чанти се върнаха!

В Рим Анджелина режисира филма "Без кръв", в който главната женска роля играе Салма Хайек; папараците я улавят в още една baggy комбинация - извеждаме, че широк панталон + бял потник + хубави, наистина хубави чехли е работно-шопинг-почивното стилово уравнение на сезона. Повтаряме го! 

 

More Celebrities