Следва

Как украинският модел Лев Улесов, любимец на Prada и Givenchy, стана военен парамедик

Започват продажбите в България на новите HUAWEI FreeBuds Pro 2, разработени в партньорство с Devialet

Новото поколение акустични TWS слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 2, разработени в партньорство с Devialet, вече се предлагат на българския пазар в цветовете бял и Silver Frost, на препоръчителна цена от 399 лева.

All About Life преди 1 година

Те са базирани на уникална Ultra-hearing True Sound Dual Driver звукова система, която интелигентно координира два драйвера в перфектен синхрон за отлично аудио изпълнение. Планарната диафрагма, характерна за слушалките от висок клас, спомага за възпроизвеждане на ярки и прецизни високи тонове, а динамичният драйвер с четири магнита - за по-добри средни и по-ниски честоти. Резултатът е широк диапазон, от 14Hz до 48kHz , предаващ точно звуковите детайли.

HUAWEI FreeBuds Pro 2 са в състояние автоматично и в реално време да настройват звука според структурата на ушния канал и начина на носене. Освен това те предлагат усъвършенствано активно шумопотискане, благодарение на новата Triple Mic ANC система. Технологията Intelligent Dynamic ANC 2.0 идентифицира точно центъра на външното звуково поле и избира подходящ режим, за да предостави комфорт при слушане. Дори при полети, Intelligent Dynamic ANC 2.0 елиминира шумовете от двигателите на самолета , а ветроустойчивият дизайн ефективно да намалява шума от вятъра.

По време на телефонни разговори, HUAWEI FreeBuds Pro 2 разграничават коректно човешкия глас и осигуряват изключителна чiстота и комфорт, както при гласови, така и при видео разговори, независимо от мястото на провеждането им.

HUAWEI FreeBuds Pro 2 не се смущават от дъжд и изпотяване, благодарение на IP54 устойчивост на водни пръски , и предлагат безпроблемна връзка с две устройства за автоматично превключване на разговори. Функцията работи с устройства от Huawei екосистемата, включително смартфон, таблет, компютър и часовник, както и със смарт системите Android, iOS и Windows. Новите слушалки предлагат дълъг живот на батерията - до 4 часа възпроизвеждане и общо 18 часа с кутията за зареждане, с включено активно шумопискане, и до 6,5 часа слушане и общо 30 часа с кутията за зареждане. , при изключено.

FreeBuds Pro 2 се предлагат на препоръчителна цена от 399 лева от Yettel, Виваком, Технополис, Зора и партньорската мрежа на Поликомп, и се очакват скоро и в A1 и Техномаркет.

Повече информация за модела, тук!

More All About Life

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 2 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.