Следва

Амал Клуни и божествените й крака в къса рокля с пера

Copy Paste: Меган Маркъл изкопира най-красивия тоалет на Кейт Мидълтън

Съвпадение? Не мислим

 

Celebrities преди 1 година

Меган Маркъл продължава да се вдъхновява от "кака си", херцогинята на Кеймбридж Катрин. Факт е, че бившата американска актриса многократно е обвинявана, че дословно имитира Кейт Мидълтън. Вчерашното публично появяване на госпожа Меган предизвика нова вълна от дискусии (четете още: Копие на оригинала: Меган Маркъл цитира тоалетите на принцеса Даяна на турнето в Хага (и защо се налага това)).

Репортери забелязаха принц Хари и Меган Маркъл на романтична вечеря в Locanda Verde. 40-годишната съпруга на принца носи лаконичен черен гащеризон с бял акцент в горната част. Елегантната и сексапилна дреха е от колекция на марката Gabriela Hearst. Облеклото струва  4000 долара, а Меган го допълва със сандали на ток и мек клъч в бордо.

Преди месец Кейт Мидълтън показа изключително подобна визия. На премиерата на екшъна Top Gun: Maverick херцогинята се появи в черна рокля на Roland Mouret с контрастираща горна част. Много експерти нарекоха този тоалет един от най-успешните в историята на публичните появи на херцогинята. Няма как да не се съгласим, Кейт наистина изглеждаше фантастично ефектно (Херцогиня Катрин и Том Круз, красива гледка, джентълменски маниери). Сега, като се съгласяваме, че всеки има право да черпи вдъхновение от когото пожелае, и че двата ансамбъла са, макар и изключително подобни, нееднакви, виднага ви питаме в анкетата - накъде пътуват симпатиите ви в този случай, към каката в кралския смисъл, 40, или към по-малката, която е с 6 месеца по-голяма, в биологичен смисъл, пак 40 >>> 


Най-специалната рокля и обеците на Лейди Ди: съвършената Кейт Мидълтън в Уестминстър


 

Анкета

Че Лъвицата копира Козирожката е ясно, но в този конкретен случай печели:

More Celebrities