Следва

Чисто гола на 53, Дженифър Лопес рекламира козметика

Вече на 53, Дженифър Афлек отпразнува деня със стил

Честит 53-ти рожден ден, Дженифър. От сърце се радваме на щастието ти. Надолу, чудни снимки от най-романтичната звездна ваканция на Лято 2022 >>> 

 

Celebrities преди 1 година

В последните дни ни е далеч по-интересно да следим развитието на току що узаконените любовни отношения на красивата двойка Афлек, отколкото даже сериала Better Call Saul, навлицащ в последните си 4 серии този и идния месец. Всъщност, по-интересно ни е от всяко друго зрелище, но, съгласете се, толкова позитивна енергия и осъществени на земно, видимо ниво мечти, не се виждат често. И така, дотук имаме: божествено красиви двама, световноизвестни, току що оженили се в Лас Вегас 20 години след раздялата си на крачка от олтара и най-накрая - меден месец в Париж с общо пет деца приказен антураж... В следващите епизоди се надяваме на още от същото... 

Именно във Франция Дженифър Лопес-Афлек отпразнува рождения си ден - на 24 юли тази възхитителна рожденичка навърши 53 години! Трудно е за вярване, но е факт. Поздравяваме тази невероятна жена за нейния празник, следейки с възторг абсолютно щастливите г-н и г-жа Афлек ръка за ръка, излезли на празничен обяд, посрещайки тълпите от фенове с усмивки. Гледка като от червен килим, не като от "просто" меден месец. 

За дневната част от ЧРД събтията вчера Джей Ло избра луксозна рокля с права кройка и много богат декор - моделът е буквално осеян с копринени цветя, "доукрасяващи" притежателката си. Любовта определено прави чудеса. Честито! 

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.