Следва

Истории от живота: черната вдовица Лили Сафра, чието име носи галерия в Лувъра

Ваканцията на известните: Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк, любов-море

Обожаваме лятна Италия, в което съвсем не сме сами. В топлите месеци на годината там май са всички, които предпочитат да карат лелеяната си ваканция на най-красивото място в света. Там са например невероятно очарователното сем. Клуни, там са и Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл...

 

Celebrities преди 1 година

Двойката е просто чудесна, наблюдавана малко недискретно и отдалеч - обичат се, палуват, гушкат се, отдъхват, дечицата са наоколо.... Целувките и милувките се случват в Сардиния, на малък, видимо частен плаж. Тя, на 40, е с дупе - пример за праволинейни тренировки, той, на 41, е небрежен, спортен, секси, влюбен. Дори начинът, по който са избрали да се появят на плажа, говори за хармония и допълване - тя - по-разголена, в тигрови бикини, той - защитен от слънцето, направо екипиран като за октомври. На който както му харесва всъщност, важното е да е щастлив (четете още: 13 красиви доказателства, че Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са идеалната двойка).  

Джъстин и Джесика се ожениха преди почти десетилетие и са родители на две момчета - 7-годишния Сайлъс и 2-годишния Финиъс. Пожелаваме им живота им да е винаги цветен и гушкав като ваканция - прекрасно заразно е!  

Четете още: Ох, ваканцията на известните: Дейвид и Виктория Бекъм в Сен Тропе

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 2 дни

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 4 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.