Следва

8 години затвор за Шакира - дали и защо?

Ваканцията на известните: Карла Бруни и Никола Саркози на яхта в Испания

Карла Бруни и нейният съпруг, бившият френски президент Никола Саркози, са на почивка в Испания

 

Celebrities преди 1 година

Двойката беше забелязана, докато релаксира на малка яхта, собственост на техния приятел, известният френски актьор и режисьор Кристиан Клавие. Двойката се разходи със симпатичния превоз между островите Ибиса и Форментера. Саркози се потопи в морето с удоволствие, Карла - също, но с по-малко ентусиазъм, предпочетайки да прекара повече време на борда (четете още: Best of Front-Row: Карла Бруни - веднъж супермодел, завинаги супермодел). 


Карла Бруни

Появата на Саркози в чужбина беше изненада за мнозина, тъй като миналия септември бившият президент беше осъден на година домашен арест по дело за финансиране на кампанията му за президент през 2012 г. Това беше вече вторият му мандат - през март същата година той получи година домашен арест по дело за корупция.

Във Франция обаче той вече се появи публично, придружавайки красивата си съпруга Карла на представянето на марката Bvlgari в Париж през юни тази година.


Дефиле към властта: моделите, пленили сърцата на принцове и политици


Самата Карла наскоро даде интервю за списание Madame Figaro, в което каза, че й харесва да бъде първа дама, но се радва да се върне към по-спокоен живот. Моделът също така призна, че трябва да полага неимоверни усилия, за да поддържа физическата си форма - отделя по два часа на ден за спорт.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.