Следва

Стил урок на седмицата: преходни визии назаем от Леандра Медин, Гая Репоси и още

Финалът на идилията: само 9 месеца и половина Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън

Яд ни е, супер ефектни бяха заедно. Но, какво ни е на нас, няма никакво значение. Фактът е факт - след сакралните 9 месеца любов, Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън са се разделили, както съобщиха колегите от People, позовавайки се на анонимен източник, близък до двойката

Celebrities преди 1 година

Официалната причина за раздялата е сгъстеният работен график и голямото разстояние - в момента Пийт е в Австралия и снима филм, докато Ким е в Щатите. Според близкия до скорошната двойка, дори и в различни земни полукълба, двойката се е опитала да поддържа връзката: Ким е летяла при гаджето почти всяка седмица, но тези пътувания трудно пасвали на работния й график. Самите звезди или техни представители все още не са коментирали новината.

Припомняме, че Ким и Пийт започнаха да се срещат през октомври 2021 г. след участието на Кардашян в шоуто Saturday Night Live, в което участва и Дейвидсън. Двойката бързо спря да се крие от папараците, свободно се разхождаше по улиците и се държеше за ръце. След това имаше няколко появи на червения килим, най-забележителната от които беше на Met Gala през май 2022 г. Междувруменно си "мачнаха" косите - и двамата станаха много блонд, и нещата изглеждаха така, сякаш можем да очакваме повече годеж, отколкото Goodbye. От този момент, The Incredible остава самичка на своите блестящи 41 години, а Пийт, 28, ако вече не е в нечии други нежни обятия, е във вихъра на кариерата си (четете още: Секси Мария Бакалова и Пийт Дейвидсън в Bodies, Bodies, Bodies - премиерата е след 2 дни)    

От своя страна, Кание Уест, бившият съпруг на Ким сподели отношението си към новината в Инстаграм профила си.

More Celebrities