Следва

Нова шантава белгийка на хоризонта: Meryll Rogge, Fall 2022 READY-TO-WEAR

Aperon - грузински бижута с характер

Никак не са лоши - простички, но "говорещи"...   

All fashion преди 1 година

Авторът на тези бижута или по-скоро работещото момиче, което стартира марката, от чиято нова колекция са, е 31-годишната Инга Меладзе, дъщеря на известния грузински певец Валерий Меладзе. Инга е предприемчив и чувствителен млад човек, чиито бижута забелязахме веднага след старта на марката й през 2021-ва. В последната налична колекция на сайта на бранда, бижутата са направени мило и лаконично от метални мъниста, с което Aperon влизат в свещения ни списък на ненатрапчиви, но лични аксесоари, отличими с минималистичен дизайн.


Анджелина Джоли със солидарно с Украйна бижу, ето откъде взимаме и ние


Носим тези метални топчици с всичко и всеки ден - достатъчно женствени и забележими са, и едновременно класически, в сребрист и златен цвят, с добавяне на малки акценти в различен цвят или от контрастен материал. Има заряд, има идея и има липса на претенция, което ни допада много. Можем да се сдобием с метални мъниста от Инга Меладзе на официалния сайт на Aperon.

 

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.