Следва

Не, за съжаление, водата с лимон не ускорява метаболизма

Go hard or go home! Страхотна Никол Кидман за Perfect

Никол Кидман, дивата на Холивуд, демонстрира явен интерес към модната индустрия. Преди седмици звездата направи манекенския си дебют на шоуто на Balenciaga в Париж, сега е героинята от корицата и модната сесия на списание Perfect.

 

Celebrities преди 1 година

Соанирана от прочутия стилист Кейти Гранд и фотографирана от Zhong Lin. 55-годишната Кидман за пръв път в историята на изданието получава титлата „Перфектната икона“. На корицата тя позира в цялостен ансамбъл от Diesel, демонстрирайки впечатляващата си атлетична фигура и особено умопомрачителните бицепси (четете още: Фетиш: Balenciaga, Fall 2022, Couture).

Сред призьорите в новата годишна награда на изданието, които красят останалите корици, е и Джулия Фокс, на която екипът на Perfect присъди титлата Perfect Moment. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.