Следва

We love: тигрица, Superwoman, Versace girl или Пенелопе за Vogue Espana

Ваканцията на известните: Ирина Шейк и Брадли Купър, да живее възродената любов!

На бас, че има нещо ново тук, като под ново разбираме добре забравено старо, естествено...   

Celebrities преди 1 година

Ние отдавна казахме, че Според нас пак се обичат! и ето го - тя не е с Кание Уест, той не е с Дженифър Гарнър, отдавна имаме предвид, а съвместна ваканция на Бахамските острови с всичките им класически атрибути - прасенца, акули, кристал-вода, тропик романтика - и усмивките, които не слизат от лицата на тези двамата, когато са заедно - чуруликат "Любов, любов, любов!".

Ирина избира да прекара летния си отпуск - ексклузивно време за всеки модел - с бившия си приятел и баща на 5-годишната й дъщеричка Лея, всичко увенчано в Инстаграм с мини фотосесия, и описание - лаконично червено сърце. Локацията не е конкретно посочена, но, ако съдим по прасенцата, че няма какво друго да е... 

Обща снимка на "бившите" влюбени се появи месец след като близък до актьора източник каза през ET, че Купър се среща със сътрудника на Хилъри Клинтън - Хюма Абедин, всичко по въпроса ТУК: Брадли Купър излиза с политик: дамата е близък сътрудник на Хилъри Клинтън, казва се Хюма Абедин - или са се разтурили, както се казва на роден език, или мадам Абедин е много либерална. Същевременно малко се знае за личния живот на Ирина Шейк - последното ясно (силно казано ясно) е миналогодишната афера с Кание Уест, която днес всички наричат "несериозна връзка". "Ирина сега не търси нищо сериозно и се наслаждава на самотата," казват агентите на модела. Е, ако това е самота, искаме и ние!

 

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 1 ден

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 3 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.