Следва

Уличният стил на звездите: Риана, the coolest mom

Back to School! Mаратонките и раницата са Sprandi, от CCC

Донеси старата си раница в магазин на ССС и вземи отстъпка за нова 

Shopping преди 1 година

Удобство и практичност са двата основни критерия при избора на правилните обувки за училище. За часовете, междучасията, гонитбата по училищните коридори, дългите пътувания или екскурзии - идеалният модел трябва да гарантира необходимия комфорт. Спортният бранд на ССС обувки и чанти - Sprandi е подготвил богат избор от функционални и стилни обувки за предстоящия сезон както за най-малките, така и за младежите.

Детската гама есен 2022 включва класически модели в неутрални цветове, които са идеални за по-студените дни. Има и оригинални елементи, които ще допаднат и на най-взискателните - светлоотразителни или блестящи апликации ще накарат децата да обикнат маратонките Sprandi от пръв поглед.

Тийнейджърите и студентите също няма да бъдат разочаровани от широката гама от продукти. Неслучайно пионерът на спортния стил за свободното време е известен със своите актуални модели обувки. Къси или супер модерни модели до глезена? Стилът и удобството на обувките Sprandi се акцентират и от световните знаменитости, които се появиха в последната кампания "Take a Breath". Фин Улфхард, познат на широката публика с ролята си в сериала "Stranger things", избира обувки Sprandi за ежедневните си разходки из Лос Анджелис, доказват многобройните папарашки снимки.

А ако, все още се колебаете каква раница да изберете, непременно разгледайте моделите богатия избор на модели в магазините на ССС и онлайн!

Когато избирате раница, струва си да обърнете внимание на нейния дизайн - подходящо широки презрамки и подплатен гръб ще гарантират, че ежедневните пътувания до училище няма да бъдат неприятни и няма да причинят изкривяване на стойката. Функционалността също играе важна роля тук - подходящ брой джобове и допълнителни отделения ще помогнат за ежедневната организация. Sprandi и звездата на кампанията на марката Фин Улфхард ще да ви помогнат да изберете перфектната раница. Актьорът е заложил на раница в бордо с черни акценти, тези модерни цветове ще допълнят всеки ученически аутфит.

Ако отивате на спорт след училище, предложението на Sprandi също не е за пропускане. Удобните спортни чанти и раници са идеалният избор за тренировка или плувен басейн.

Струва си да припомним, че преди броени дни стартира благотворителна кампания за използвани раници под мотото „Силата да помогнеш”. До 18 септември може да занесете ненужна стара раница в избран магазин на CCC и да получите 10% отстъпка при закупуване на нова. Събраните раници след дезинфекция и леки ремонти ще отидат при нуждаещи се семейства, а тези, които не могат да бъдат дарени, ще бъдат рециклирани. Проектът се изпълнява във всички магазини на CCC във всички магазини на веригата във всички държави.

More Shopping