Следва

Семейството като наркотик: на гости на Леброн Джеймс, Савана и децата

Жизел Бюндхен на корицата на Elle: : „Чувствам се пълноценна като майка и съпруга, аз съм на ред“

Супермоделът Жизел Бюндхен е корицата на британското издание на Elle, снимана от Инез и Винуд, съответно перфектна, но по-интересното е интервюто й, посветено на майчинството, края на кариерата, плановете за бъдещето

 

Celebrities преди 1 година

Жизел е категорична, че е искала повече време за семейството си, затова и с радост е сложила край на изключителната си кариера на модел. "Имах нужда да подкрепям съпруга си Том Брейди и да отделя нужното време за отглеждането на децата (12-годишният Бенджамин и 9-годишната Вивиан)".

Изпълних моята част от задълженията, преместих се в Бостън и се съсредоточих върху създаването на любяща среда за децата - споделя Жизел и добавя, че обожава да е до съпруга си и да подкрепя мечтите му (четете още: Големите любовни истории: Том Брейди и Жизел Бюндхен).

В интерес на истината, преди известно време в мрежата се появиха новини за раздор в отношенията между Жизел Бюндхен и нейния съпруг. Причината за това, според слуховете, е решението на Брейди да продължи да играе футбол, докато супермоделът настоява той да прекарва повече време със семейството (четете още: Истинско: Жизел Бюндхен и децата греят от победата на татко Том Брейди на Супер Боул)

Разбира се, имам своите притеснения. Имаме деца и бих искал той да прекарва повече време с нас, казва тя в интервюто.

Говорихме много за това. Но смятам, че всеки трябва да вземе правилното решение за себе си. Той също трябва да прави това, което му носи удоволствие.

Да виждам как децата ми растат като прекрасни малки хора, да виждам как съпругът ми успява и се реализира в кариерата си, всичко това ме прави щастлива. В този момент от живота си се чувствам така, сякаш съм свършила доста добра работа (четете още: Здрава като Жизел: фурми и малинови листа за ПМС, собствена градина, натуропатия и още).

В бъдеще обаче супермоделът планира да се посвети не само на семейството, но и на собствените си цели, които включват както ексклузивни проекти като модел, така и активно участие в благотворителни и екологични проекти.

Имам огромен списък с неща, които трябва и искам да направя. На 42 години се чувствам на точния път към целта. Чувствам се пълноценна като майка и като съпруга. И сега е мой ред да действам. 

Жизел Бюндхен официално сложи край на кариерата си през 2015 г. и оттогава не е стъпвала на модния подиум, като сравнително рядко снима и фотосесии (като например великолепната от май тази година за V Magazine), действително посвещавайки основната част от времето и енергията си на семейството. 

More Celebrities