Следва

24 SELF MADE: Александра Георгиева (Sashettu)

Кралица Рания и двете й странни, но хубави рокли в Париж

Кралица Рания отново безупречна, мосю Макрон видимо впечатлен 

Celebrities преди 1 година

За срещата с Еманюел и Брижит Макрон в Париж 52-годишната кралица на Йордания очарова с нежна рокля в бебешко син нюанс (четете още: Има ли значение ринопластиката, след като си най-обичаната кралица на света: Рания преди намесата).

Странно набрана в горната част и нежно плисирана надолу, безспорно много женствената дреха е от Brandon Maxwell, а към стайлинга си Рания добавя бели високи обувки Jimmy Choo и чанта Fendi.

Кралица Рания и крал Абдула със сина си принц Хюсеин пристигнаха заедно в Елисейския дворец. На общите снимки се виждат взаимната симпатия и уважение, всички са много елегантни, усмихнати, дори приятно флиртуващи.  

 

Преди това Рания очарова с друга смела модна комбинация - бяло-синя рокля с неравна дължина и странна игра с цветове и кройка. Мислим си, че на всеки друг тази нетипична дреха би стояла, меко казано, странно, на на кралицата на Йордания стои наистина добре.  

More Celebrities

Адриана Лима: "лице на уморена майка" и "благодарност за загрижеността"

Celebrities преди 1 ден

Въпреки опитите да нормализира натрупаните по време на бременността килограми, красавицата е непрестанно атакувана за външния си вид, този път за лицето, което изглежда "подпухнало и деформирано". Тя отговори на хейта точно както трябва.