Тълпи пазаруващи в новоoткрития Мол Сердика

Вчера София поднесе на всички шопинг маниаци огромен подарък. И като казваме огромен имаме предвид 50 000...

Вчера София поднесе на всички шопинг маниаци огромен подарък. И като казваме огромен имаме предвид 50 000 кв. м търговска площ, разгъната на три нива, безброй нови марки, сред които гигантите Zara, Stradivarius, Bershka, New Yorker, Scandinavian Fashion, Reserved и още нови магазини на добре познатите ни и любими марки – Guess, Hot Spot, Musette и други.

Както и самата сграда, откриването беше грандиозно.

Лъскавият шопинг център бе допълнително оживен от балони, декорации, живи изпълнители, клоуни на гигантски кокили и ширкови артисти.

Очевидно работният ден не бе попречил на софианци, а и на хора от провинцията да изпълнят магазините, ескалаторите натежаваха от тежестта на десетките хора, които жадно попиваха всяка клетка.Допълнителни атракции бяха фантастичната Мария Силвестър, Ники Кънчев, който водеше лайв предаването си по Дарик радио в малка кабинка на първия етаж, изпълнения на мюзик айдъл финалистката Нора и още много други забавления, сякаш магазините не бяха достатъчни, за да поддържат високо настроението.Имайки предвид потока хора, които привлече Молът още първия ден, препоръчваме ви да го посетите при първа възможност преди от пролетното зареждане да са останали само пролетните картофи в Пикадили.Множеството световни вериги на достъпни цени покриват последните тенденции за сезона и ще ви оставят доволни, но не и разорени.

Страхотен начин да прекарате идния уикенд!
 

Коментари: 6

V
valeri (2011/12/19 / 16:40)
В ЦУМ влизаха едно време 30 000 човека на ден.Купувачи бяха 7 000. Останалите са зяпачи. Не разбирам как ще им излезне сметката.
D
DevilsSister (2010/03/24 / 08:45)
@Jasmine Verde много точен коментар, напълно съм съгласна!
S
STO (2010/03/18 / 17:20)
малеееее!!! как съм пропуснал тази новина, веднага хващам самолета и отивам да се моля в новия мол.... абе хора, я се осъзнаете, какви пролетни картофки в пикадили какви настроения, след като гледах репортажи за блокираните улици, лудницата която настъпи при отварянето на вреатите и т.н., добре, че нямаше жертви. Защото в България хората започнаха отдавна да се чудят какво да ядат, а не какво да облекат.
A
avgustina_d (2010/03/17 / 13:22)
Jasmine Verde, Браво! Време е вече някой да каже на модните журналисти, че хората, които се интересуват от случващото се на модния пазар, не са луди и виждат много добре истерията, свързана с подаръците за първите не-знам-колко-си посетители, както беше огласено в медиите. Ние живеем тук и знаем истината, затова не е необходимо PR съобщенията до медиите да ни ги цитирате дословно.
B
britta (2010/03/17 / 13:04)
@ Jasmine Verde: kratuk i pretzizen komentar, za sujalenie si mnogo prava:(
J
Jasmine Verde (2010/03/17 / 12:57)
ужас...гледах снимки от откриването - на входа тълпи пенсионери, ученици и всякакви други хора без работа гледаха като подивели, протегнали напред ръце, сякаш вътре ще им дават нещо без пари. Много ми напомняха на тълпите откачени американци, вилнеещи из магазините с първите коледни намаления - имаше смачкани хора, имаше грабене на стоки, никому непотребни, но на ниски цени, имаше дърпане и бой за някаква рокля или нещо подобно. Отвратена съм от тази консуматорска мания, която се вихри и у нас. За съжаление никога няма да видим такива опашки пред театър или музей, каквито има в Париж, Лондон или Ню Йорк. Апропо "тълпите пазаруващи" от заглавието - повечето са запячи, предвид възможностите на повечето пенсионери и ученици. Едните търсят топло място да се разходят, а другите - да губят време, защото са избягали от час или не им се връща у дома да учат.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.