Следва

Жизел Бюндхен и Том Брейди в развод

Френско момиче на червен килим: фантазия от Кейт Бланшет в Ню Йорк

Жестока Кейт Бланшет на филмовия фестивал в Ню Йорк

 

Celebrities преди 1 година

53-годишната австралийска актриса Кейт Бланшет се появи на премиерата на новия си филм "Катран" в Линкълн център, Ню Йорк. Звездата, обичайно за нея, изглежда безупречно - шармантна, млада, секси, леко игрива. Кейт е в елегантна черна рокля с дълги и обемни камбана-ръкави, които падат красиво до коленете, обрамчени с фин бял кант. Има нещо в ансамбъла, което напомня крилете на приказната принцеса Лебед - снимките не улавят грациозното трептене на ръкавите при движение, но всички можем да си го представим. 

Заслужава си да отбележим и новата дръзка прическа на Бланшет: правият, леко неравен бретон е супер чаровен, придавайки на звездата специален чар с френски привкус, който безспорно й отива много.  

More from View Sofia

Taste Sofia: Electro Camel

Food преди 4 месеца

Taste Sofia - една поредица за фини бохемски удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и живее като част от света. С неговото безкрайно разнообразие, фантастични възможности и усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...  

More Celebrities