Следва

Малко пристрастен преглед върху играта на Хари Стайлс в „Не се тревожи, скъпа"

Нелоша Дева Касел с ново бретонче за The Glass Magazine

18-годишната Дева Касел, дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел , продължава активно да се снима за лъскави списания и както ни идва да кажем отново "аман от звездни щерки", Дева е сладка

 

Celebrities преди 1 година

Сега Дева се появи на корицата на есенния брой на The Glass Magazine само и единствено в тоалет на Dior, предполагаме и използваният грим е от френската къща.

За Дева са подбрани необичайни артикули от актуалната есенно-зимна колекция, включително корсети, дантелени шорти тип велосипедни, жилетки тип спасителни, масивни обувки. Новостта в цялата работа е бретончето, дълго, отстрани рамкирано с плитки и конски опашки, напомнящи образите на аниме героините.

Пределно ясно е, че малката мадам Касел много иска да е модел, а немалко се чудят дали няма да се насочи и към актьорството като фантастичните й родители. В интервю моделът коментира този въпрос: "Мисля, че наистина бих се насладила на актьорството, но знам, че това е трудна професия, която отнема много време и усилия. Наистина оценявам факта, че родителите ми никога не са ме притискали по този въпрос. Винаги са ми казвали, че мога да бъда каквото си поискам, когато порасна, което ме накара да бъда отворена към всякакви начинания, предимно моделски."

More Celebrities