Следва

The Singleton Experience – събитието, което счупи представите за класическото уиски

Учени се изказаха: Хари Стайлс е най-красивият мъж на планетата

Според Golden Ratio Хари Стайлс е на 98,15% перфектен 

Celebrities преди 1 година

Въпреки че оставаме верни на Дамяно завинаги, има част от нас, която трепва всеки път, когато види Хари Стайлс. И знаем със сигурност, че, ако хората, които се чувстваме така, се съберем на лодка, ще потънем мигновено. Everyone and their mother буквално обожават момчето. Е, има научна причина за тази любов.

Всъщност, за да се оцени красотата на Хари Стайлс учени изпозват златното сечение на Фибоначи, използвано и от Леонардо да Винчи, за да получи пропорциите на перфектното мъжко тяло във "Витрувианския човек". Според този метод човек е красив, ако има симетрия на лицето, тоест ако дължината на ухото е равна на дължината на носа, ако ширината на окото е пропорционална на разстоянието между очите и пр. Според този метод на оценка, Хари е почти 100% перфектен (98,15%, за да бъдем точни).

Разбира се, симетрията на лицето не е единствената причина всички да сме очаровани от него вече години. Според експерти, изказали се пред Page Six, певецът има харизма и физика, които си казват думата. Харизмата е свързана преди всичко с чувството за хумор и с неговия винаги много естествен и секси език на тялото. Към това се добавят гъста коса, мъдро разрошена, открита усмивка и - нека си признаем - слабо и атлетично тяло. Психологът Джо Хамингс, интервюиран от колегите от Page Six твърди, че дългите и моногамни връзки на бившия One Direction член имат положителни последици върху това как го възприемаме. Не само: начинът, по който той се движи на сцената предвещава известен savoir faire в интимността.

Обичан от Алесандро Микеле - честно казано, дизайнерът е един от първите му фенове - Хари Стайлс носи почти изключително Gucci с много малки изключения. Неговият стил? Фънки и ретро, ​​определено цветен и с безполова привлекателност, понякога подчертаващ, понякога просто загатващ мъжката му красота. Дори бюти изборите му имат набези към това, което от години се смята за изключително женска вселена. Тоест лакът за нокти - през повечето време несъвършено нанесен, но секси, и стилизираната с маша за коса. Неслучайно основава марката си Pleasing, която се фокусира върху лакове за нокти и гримове... Четете още: 9 маникюра от Хари Стайлс, които ще повторим!

Четете още за най-красивото момче в света:

You’rе so golden: Хари Стайлс


Петъчна доза секс: Хари Стайлс, адски МОДЕРЕН, супер СТИЛЕН, мега СЕКСИ


 10 факта за Хари Стайлс - първият мъж на корицата на Vogue


Тексаският университет посвети цял учебен курс на Хари Стайлс - защо?


5 пъти, в които Хари Стайлс канализира стила на Хенри Пейдж, пети маркиз на Ангълси


Цялото интервю за Хари Стайлс за Rolling Stone - умората, сексуалността и неспиращата вълна от критик 

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 2 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано