Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 17.10 - 23.10

No doubt: Оливия Уайлд и най-красивата „гола“ рокля на Есен 2022

Актриса, режисьор и любима на Хари Стайлс, Оливия има фантастична фигура, на която предизвикателното одеяние от снощи стои брилянтно. Какво облече мисис Уайлд на The Academy Museum Awards Gala 2022

 

Celebrities преди 1 година

Този уикенд най-големите звезди на Холивуд се събраха на огромния бял килим пред Музея на Академията за филмово изкуство и наука за втория бляскав годишен бал на престижната институция. Сградата на музея, проектирана от легендата Ренцо Пиано в Лос Анджелис, бе открита с фанфари (и с Леонардо ди Каприо като пръв сред равни) миналата година и оттогава събитието за рождения му ден е съперник както на Оскарите, така и на Met Gala. И по статуса на гостите, и по техните тоалети. 

Съпредседателите на музея - актрисите Холи Бери и Лупита Нионго, продуцентите Райън Мърфи и Джейсън Блум - съставляват ядрото на организационния комитет, който включва също Джордж и Амал Клуни, Джесика Частейн и Реджина Хол.

Една от първите, които се появиха на "червения" килим в снощната вечер, бе актрисата и режисьор Оливия Уайлд, която мигновено се превърна във фаворитката на тържествената вечер, дори за скептично настроените критици. 38-годишната режисьорка на филма „Не се тревожи, скъпа“ изглежда феноменално в „голата“ рокля на Alexandre Vauthier в сребрист нюанс и с подгъв от розови пера, дълги ръкави с дискретни подплънки на раменете и искряща патина от камъни .

Жалко, че гаджето на звездата Хари Стайлс не се появи на тази церемония, редом до любимата. Двойката е заедно от почти две години, но в този период не са демонстрирали любовния си статус по никакъв начин, дори когато се появяват заедно на събитие. Дори на венецианската премиера на „Не се тревожи, скъпа“, който е съдбовен за отношенията им филм, двамата се държаха отдалечено, сякаш не са двойка (четете още: Тревожният трейлър на Don't Worry Darling и всичко, което знаем за драмата на годината). Междувременно обаче, зад кулисите, Оливия и Хари демонстрират чувствата си многократно и горещо, факт, уловен както от наблюдаващите сцените, така и от хиляди хора по света, станали свидетели на снимките.  Т.е., какво излиза - любовта дава криле и всички останали основания да блестиш. 

More Celebrities