Следва

Кой е Риши Сунак, новият премиер-министър на Великобритания

"Двойничка на Риана" и hot гадже на Кание Уест - Джулиана Налу подлуди Лос Анджелис

Новата изгора на скандалния музикант е изключително добра в индивидуалната трактовка на модните тенденции. И не става въпрос за тези микро шорти, както идва първо на ума, а за друг много модерен артикул

 

Celebrities преди 1 година

Износената, привидно овехтяла, умишлено състарената кожа е топ тренд в момента. Обратно на привидността, дрехите и аксесоарите от този вид материя, обработена така, че да изглежда на 100-150 години, всъщност са много скъпо удоволствие. 

Тийзър за предстоящия във View Sofia подробен шопинг лист с готини неща от новите колекции от именно такава "овехтяла" лицева кожа е това излизане в стрийт стайл естетика на бразилския модел Джулиана Налу. Разходката се върти около обяд с приятели, разбираме, ровейки се за подробности. 

В избрания тоалет 24-годишната красавица, новата любов на Кание Уест, демонстрира както тънко познаване на последните тенденции от модния подиум, така и ясно придържане към стил повелите на известния си приятел.

Първият факт е показан, както казахме, от силно скъсеното и много модерно яке от износена кожа. Вторият съзираме в на пръв поглед неудобните обемни ботуши, изцяло в духа на Кание. Между другото, това е четвъртият път тази седмица, когато изумително секси Джули излиза в града с тези ботуши - последователно комбинирани с мини поли, военна екипировка и тесен черен клин. 

Пределно хубавата бразилка, с тази си пикси прическа и видимо с наслаждение носени скандални за някои зрители микро шорти болезнено напомня на много младата Риана. Определено двете красавици имат нещо общо, опровергайте ни, ако бъркаме. 

Манекенката изглежда абсолютно невъзмутима, а всеки ден избухва нов скандал с участието на новия й любим. Първо той беше обвинен в расизъм за използването на тениски White Lives Matter в колекцията си, след това беше отменен в цялата модна индустрия за антисемитски изявления (какво струва "разводът" от Balenciaga).

 

More Celebrities