Следва

Street Style вдъхновения: седмица на модата в Лаос

На Acne Studios еко-то

Пачуърк дънки, обувки и чанти в новата колекция на шведската марка

 

All fashion преди 1 година

Отговорното потребление в наше време не е нова модна тенденция, а жизненоважна необходимост, защото всяка година цялата планета страда от промишлените отпадъци и необмисленото пилеене на ресурси. Принципите на устойчивост се следват безусловно от шведската марка Acne Studios, която от години използва рециклирани и архивни материи в своите колекции. Преди два дни марката представи нова "устойчива" капсулна колекция - REPURPOSED 8, в която влизат дрехи а аксесоари, създадени изцало от остатъци от деним и кожа от минали колекции.


За кумите, булките и шаферките - Acne Studios, Spring 2023 READY-TO-WEARMisubi на Acne - елегантен рекламен скандал


Линията включва дънки с широки крачоли, украсени с детски рисунки – носталгията на творческия директор Джони Йохансон по собственото му детство; сабо и чанти, изработени от парчета синя кожа; раирани сака и рокли, бомбър якета, ризи и костюми от две части. Колекцията вече е налична в сайта на Acne Studios и в бутиците на марката и е изцяло унисекс. 

 

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 4 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.